Az év utolsó előtti napján több baleset is történt Budapesten, akadt, amely személyi sérüléssel is járt. A 11. kerületi Budafoki út és Karinthy Frigyes út kereszteződése például visszatérő baleseti helyszín, a jelzőlámpás forgalomirányítás dacára.

Nem vették észre egymást

Ma délután egy idősebb, vidéki házaspár haladt át a piroson Volkswagen Passat gépkocsival, a Móricz Zsigmond körtér felé, sajnos a Budafoki úton a zöld jelzésre lendületből érkezett egy Suzuki SX-4 S-Cross, amiben egy amerikai család ült. A sarki társasház takarja a kilátást, így már csak akkor vették észre egymást, amikor a következő pillanatban ütköztek is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudott megállni

A Volkswagen nem is tudott megállni, csak mintegy 20 méterrel feljebb, a Suzuki pedig a villamossíneken keresztül a szemközti oldalra sodródott, szerencsére közben nem ütközött senkivel. Mindenki használta a biztonsági övét, így a légzsákok kinyíltak, ennek is köszönhetően személyi sérülés nem történt.

Helyszíni felvétel:

Fotó: GK

Újabb baleset

Nem sokkal később egy másik, rendszeresen ismétlődő helyszínen, a kőbányai Gergely utca és Kőér utca kereszteződésében ütközött három autó, itt sajnos személyi sérülés is keletkezett.

Helyszíni fotó:

Fotó: GK

Nem állt meg a STOP-nál

A Jászberényi út felől a Kőér utcán érkező Opel Astra vezetője nem állt meg a STOP táblánál, így a Gergely utcán a Sibrik Miklós út felé haladó Renault Fluence belerohant, majd megpördült, az Opel pedig átsodródott az elválasztó járdaszigeten, és a Kőér utcán a Gyömrői út felől jövő másik Opelnek csapódott.

Fotó a helyszínről:

Fotó: GK

Megsérült az egyik sofőr

A Renault vétlen sofőrje, bár be volt kötve, bordasérülést szenvedett, őt kórházba szállították a mentők, utasa pedig nem volt, az okozó Opelben egy család ült, az apa vezetett, ők nem sérültek meg, viszont a gyerkőc nagyon fázott az autók kívül, így az anyukája hazavitte. A másik, vétlen Opelben szintén nem sérült meg a sofőr. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, más dolguk szerencsére nem akadt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó a kőbányai Gergely utca és Kőér utcai balesetről – Forrás: GK