Árokba hajtott kisteherautójával, majd egy villanyoszlopra akasztotta fel magát egy férfi Vas megyében. Kígyósnál pedig egy migránsokat szállító autót üldöztek a rendőrök, amikor az autó egy fának csapódott. Öten megsérültek.

Árokba hajtott egy kisteherautó

Árokba hajtott egy Fiat kisáruszállító a Vas megyei Lukácsháza határában, a 87-es főúton szerda délután. A sofőr kimászott az utasoldali ajtón és elszaladt a helyszínről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ember lógott a villanyoszlopon

Körülbelül fél órával a baleset után egy autó állt meg a helyszínelő mellett és közölte, hogy lehet, hogy egy ember lóg egy villanyoszlopról, körülbelül háromszáz méterrel az út mellett – írja a 112press.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Önkezével vetett véget életének

Mint kiderült, a férfi a piros dzsekis sofőr holttestét látta meg. Őt kőszegi tűzoltók vágták le az oszlopról, az életét már nem lehetett megmenteni.

Kacsázva közlekedett

A baleset szemtanúi azt mondták, hogy a sofőr Kőszeg felől Szombathely irányába, erősen kacsázva közlekedett és nagy sebességgel próbált balra kanyarodni. Feltehetőleg egy erdős terület felé tartott, erősen feldúlt állapotban.

Rendőrök követték az autót

Szintén szerda délután öten megsérültek Kiskunmajsa közelében, amikor egy autó, amelyet kilométereken át rendőrök követtek, nagy sebességgel lesodródott az útról és fának ütközött.

Migránsokat szállított

A baon.hu információi szerint a rendőrök üldözték a migránsokat szállító személyautót, amely végül Kígyós határában egy fának ütközött. Kiskunmajsáról és Kiskunhalasról négy mentőautót és tűzoltókat riasztottak a helyszínre.

Elmenekültek az utasok

A portál úgy tudja, hogy az autóban ülők közül volt, aki elmenekült, ezért a rendőrök keresőkutyával kutatják át a környéket.

Öten megsérültek

Horváth Erika, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek a baleset tényét és azt az információt is megerősítette, hogy a külföldi rendszámú autóban heten ültek és közülük öten megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press