Vasárnap késő délután történt a tragikus közlekedési baleset. A szerencsétlenségben két személygépkocsi ütközött egymással, egyelőre tisztázatlan körülmények között. Egy naki férfi vesztette életét a balesetben.

Közeledett az este, amikor megtörtént a baj

A rendőrség honlapján található információk szerint 2023. június 11-én vasárnap 17:15 környékén történt a baleset. A 6505-ös számú út 40-es kilométerszelvényénél következett be a szerencsétlenség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szörnyű baleset történt Somogy vármegyében

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszínelő rendőrök

Súlyos baleset volt

A két autó Andocs külterületén ütközött egymással. A balesetben öten sérültek meg. Az egyikük olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

A baleset helyszínén készült fotó

A tűzoltóknak is akadt dolga

Ezek is érdekelhetnek!

Rögzítették a nyomokat a rendőrök

Az egyik autó az oldalára fordult

Egy 65 éves férfi halt meg

A balesetben egy 65 esztendős naki férfi vesztette életét. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu