Napok óta nem lehet tudni, hol tartózkodik a francia nő és a magyar gyermek. A rendőrség a lakossághoz fordult segítségért. Azt kérik, jelezze, aki tud valamit az eltűntek holléte felől.

Eltűnt Csürke Christina Preciousmarie

A 18. Kerületi Rendőrkapitányság folytat eljárást az eltűnt Csürke Christina Preciousmarie ügyében. A 23 éves nőt utoljára június 10-én látták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy barátnőjénél volt, onnan nem tudni, merre ment

A fiatal nő a 18. kerületben látogatta meg egy barátnőjét szombaton. Onnan azonban nem ment haza. Jelenleg sem lehet tudni, hogy hol tartózkodik.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nő személyleírása

Csürke Christina Preciousmarie nagyjából 140 centiméter magas. Haja színe fekete, míg szeme sötétbarna. Amikor eltűnt, fehér cipő volt rajta.

Egy fotó az eltűnt nőről

Telefonon várják a rendőrök a bejelentéseket

A Telefontanú zöldszámán, a nap 24 órájában lehet bejelentést tenni, akár név nélkül is. Ehhez a 06-80-555-111-es számot kell tárcsázni. A 112-es díjmentes segélyhívón is bejelentést lehet tenni éjjel-nappal.

Kiscsécsről egy fiú tűnt el

A rendőrség egy 14 éves fiút is eltűntként keres. A kiscsécsi Szitai Gábor eltűnése miatt a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság indított körözési eljárást. Eddig hiába keresték, sehol sem találták.

A fiú eltűnésének körülményeiről

A gyermeket utoljára június 9-én pénteken látták. Otthonából ismeretlen helyre indult. A rendőrök jelenleg is nagy erőkkel keresik őt.

Egy fotó az eltűnt fiúról

Ezek is érdekelhetnek!

Így lehet segíteni a rendőrök munkáját

Akinek információja van a fiú holléte felől, az hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. A 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán valamint a 112-n is lehet bejelentést tenni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu