A Nyírbátori Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást Sz. Annamária 27 éves, B. József 34 éves, B. Anikó 42 éves és V. B. 20 éves nyírbátori lakosok ellen.

Hónapok óta árulták a drogot

A nyomozás adatai szerint a bűnszövetség tagjai az elmúlt hónapokban anyagi haszonszerzés érdekében nyírbátori otthonukban rendszeresen értékesítettek új pszichoaktív anyagnak minősülő bódító hatású szert. 

FRISS: Razziáztak a rendőrök a népszerű magyar humorista lakásán – Ezt találták nála a zsaruk

Házkutatást tartottak

A rendőrök a gyanúsítottak otthonában megtartott kutatás alatt közel 30 gramm mennyiségű kábítószer gyanúját keltő anyagot, és azok értékesítéséből származó készpénzt találtak és foglaltak le. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható társaság tagjait 2020. október 6-án elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

Ez is érdekelhet: Egy 17 éves fiú állkapcsát törte el a volt x-faktoros, akár évekre is rács mögé kerülhet

Őrizetbe vették őket

A rendőrök a 27 éves és a 42 éves nőt, valamint a 34 éves férfit őrizetbe vették, a 20 éves V. B. szabadlábon védekezhet. A rendőrök több vásárlót is kihallgattak, akik elmondták, hogy a gyanúsítottaknak alkalmanként 500, majd később 1000 forintot fizettek a tiltott szerért pakettenként.

Ezeket is érdemes elolvasnod:

Ez várhat rájuk

A rendőrség előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására.  

Videó a razziáról

Kiemelt kép: Police