A csepeli rendőrök két férfit fogtak el, akik a gyanú szerint egy napon belül két autót is elloptak Budapesten, de nem jutottak messzire.

Két autót is elloptak

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Ferenc és R. Richárd 2021. október 19. és október 20. között két autót is ellopott Budapest 21. kerületében úgy, hogy az egyiket az utcán beindították, majd azzal elvontatták a másikat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Oszlopnak ütköztek

Pechjükre egy oszlopnak ütköztek, így az összetört kocsit a baleset közelében elrejtették, a vontatmányt pedig egy hulladéktelepen próbálták meg eladni színesfémként. A szerencse ezúttal is elkerülte őket: az autót nem vették be tőlük, ezért azt szétbontották és elrejtették.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összetörték a lopott kocsit:

Rájuk találtak a rendőrök

A pech-sorozat ezzel sem ért véget a tolvajok számára; a csepeli rendőrök hamar azonosították és 2021. október 22-én Csepelen elfogták a két fiatalt. Az egyenruhások megtalálták és lefoglalták a két lopott autót is.

Egyikük mobilt is lopott

A nyomozás során kiderült, hogy R. Richárd 2021. október 15-én szintén a 21. kerületben egy nőnek segítséget ajánlott a kocsijából való kipakoláshoz, miközben ellopta a mobiltelefonját.

Ez is érdekelhet:

Beismerték tettüket

A 21 éves B. Ferencet és a 17 éves R. Richárdot a lopások ügyében gyanúsítottként hallgatták ki, mely során beismerő vallomást tettek. A csepeli nyomozók őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet