December 28-án, 45 éves korában elhunyt a 2023. június 5-én, a Ferihegyi Repülőtérre vezető út Határ úti felüljáróján történt baleset egyik súlyos sérültje. Élettársa, aki szintén a balesetező autóban ült, már a helyszínen életét vesztette, míg párja életéért hét hónapon keresztül harcoltak a kórházban. A férfi súlyos agysérülést szenvedett.

Egy kanyarban csúszhatott meg az autó

Tavaly június 5-én késő este egy fehér színű Ford Mondeo egy taxival ütközött a Ferihegyi Repülőtérre vezető út Határ úti felüljáróján. A személyautó vélhetően keresztbe csúszott egy kanyarban, majd átsodródott a szemközti sávba, ahol egy taxi rohant bele oldalról. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a taxis élettársa

Az autó utasa, egy fiatal nő, a szakszerű beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. Az áldozat párját többszöri újraélesztés után, súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A taxiban a vezetőn kívül két portugál állampolgár tartózkodott, a repülőtérről tartottak a belváros felé, a sofőr és az utasok is súlyosan megsérültek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fel évig küzdött az életéért

Most kiderült, kiderült, hogy a személyautó sofőrje egészen december végéig küzdött az életéért, szilveszter előtt három nappal adta fel szervezete a küzdelmet.

Helyszíni felvétel a baleset után

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Keserves hónapok

„A 7 hónap alatt annyi mindenre megtanított bennünket a sors” – írta egy internetes csoportban a december végén elhunyt férfi nővére, aki vallott fájdalmukról és arról, hogyan élték meg az elmúlt több mint fél évet.

Agysérülése volt

 „Az öcsém december 28-án halt meg. 2023. 06. 5-én autóbalesetük volt. Párja azonnal meghalt, 43 éves volt. Öcsémet kétszer élesztették újra a helyszínen. Három életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ötszöri agysérülése volt. Kómában volt, szinte mindene eltört. Három hétig mesterségesen tartották életben” – írta a gyászoló testvér.

Mindenért hálás

„Hálás vagyok minden percért, minden simogatásért, amire módom, módunk volt. Minden szóért, a sok-sok alkalomért, ahányszor elmondhattam, mennyire szeretem! Élt 45 évet! Köszönöm, hogy végigolvastad” – írta a testvér a szívszorító sorokat.

Igazi harcos volt

„Édesapám egy igazi harcos volt. Végigcsinálta, mint egy hős, küzdött ugyanúgy velünk együtt, sőt…talán még jobban is. Azt mondták, hogy lehet, a holnapot sem éri meg, mégis 7 hónapon át még velünk maradt. A maga módján, állapotának fényében is kimutatta felénk vetett szeretetét és a humora is megmaradt” – így emlékezett vissza a taxis lánya a szomorú időszakra.

Helyszíni felvétel

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

„Angyalként figyel”

 „Azt mondták, hogy semmivel nem volt tisztában agyi sérülései miatt, de ezt mi nem hittük el és azóta sem hisszük. Az összes családtag a szíve mélyén is tudja, hogy apa tudta, hogy vele és mellette vagyunk és ahogy tudjuk, segítjük és támogatjuk ebben a nehéz időszakban. Igen, nagyon fájdalmas, hogy elment, hogy nincs többé, de tudom azt, hogy a lelke most már szabad és az égből angyalként figyel minket, szenvedés és fájdalmak nélkül” – zárta sorait a gyászoló lány. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu