Most érkezett: teljes útlezárás van érvényben a 3227-es számú úton. Az eddigi információk alapján alapján egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze Jászladány belterületén, az egyik sofőr nem élte túl a balesetet.

Halálos ütközés

Az elsődleges információk alapján június 30-án 8 óra 30 perc körüli időben halálos közúti közlekedés történt Jászladány belterületén, a 3227-es számú úton, az Újszászi út és Szegfű utca kereszteződésénél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhunyt az egyik sofőr  

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. A baleset következtében a teherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes útlezárás

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére – rendőri forgalomirányítás mellett – teljes útlezárás van érvényben az adott útszakaszon – írja a police.hu.

Kamion és személygépkocsi ütközött

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt június 24-én 5 óra 50 perc körül a 49-es számú főúton Mátészalka és Jármi között. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy román hatósági jelzésű személygépjármű és egy szintén román honosságú tehergépjármű ütközött össze egymással. 

Életét vesztette 

A karambol következtében a személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Frontális ütközés

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 17-én 17 óra 51 perckor a 3823-as út 25. kilométerszelvényében Kemecse térségében. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött. 

Nem élte túl

A baleset következtében az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Vezetés közben lett rosszul

Ugyancsak a Kékvillogó.hu írt arról, hogy vezetés közben lett rosszul, majd lesodródott az útról kocsijával és meghalt egy férfi Dabas és Budapest között. A 70 év körüli sofőr épp az M5-ös autópálya felé tartott, amikor rosszul lett, majd fékezés nélkül az árokba csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció