Csütörtökön késő este Budapest 20. kerületében, Pesterzsébeten, az Átlós utcában perpatvar tört ki két család között, mely egy frontális karambollal ért véget. Az egyik dühös férfi kocsijába ültette gyerekét és fel-le száguldozott az utcában, baleset lett a vége. A speciális rendőri egységek tettek rendet. Beszámolónk végén láthatják a helyszínen készült fotóinkat.

Összevesztek a gyerekek, majd a szülők

Két családból két kisgyermek, egy kisfiú és egy kislány valamin összeveszett egymással, majd a két anya is összeszólalkozott, aztán egymásnak estek, végül a családok férfi tagjai is csatlakoztak a balhéhoz, melynek során az egyik családból egy férfi megütötte a másik családhoz tartozó kislányt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kövekkel dobálták egymást

Ezután a családtagok kövekkel kezdték egymást dobálni, majd az egyik férfi bement a házba és egy késsel hadonászva tért vissza.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fel-le száguldozott az utcában

Erre fel a megütött kislány apjában végleg felment a pumpa, a feleségét és a kisfiát (gyerekülésben) beültette a Fiat Bravaba és fel-le száguldozott az utcában, közben szándékosan nekihajtott egy parkoló Opelnak, illetve egy Suzuki Altonak – az Opel hátuljának olyan erővel, hogy több méterrel előrébb lökte.

Tízen utaztak a Ducatóban  

Többször elhajtott a következő sarokig, majd megfordult, hogy lendületet vegyen, ám az egyik ilyen rodeós etap során szemből egy Fiat Ducato érkezett, melyben 10 személy utazott.

Összeütköztek

A Brava vezetője már nem tudott megállni autójával és szemből a Ducatoba rohant. Szerencsére a 13 részvevő közül egyik sem sérült meg, csak a hátul ülő kislány szája repedt fel, de őt sem kellett kórházba szállítani. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották, áramtalanították az összetört járműveket, majd segítettek félretolni őket.

Nagy számban érkeztek a rendőrök

A balhé még tartott, amikor a szomszédok már kihívták a rendőröket, akik nagy számban érkeztek a helyszínre, még egy speciális egység is golyóálló mellényben. A helyszínelés idejére, több órára az Átlós utcát teljesen le kellett zárni a Török Flóris utca és a Virág Benedek utca között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Helyszíni felvételünk

Kiemelt kép: a balhé helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK