Nem hiszem el, hogy a feleségem végzett vele. Kizártnak tartom, hogy ő ölte volna meg – ezt mondta a férfi, akire szombaton a megcsalt asszony bukkant rá, miközben a szeretőjével hancúrozott az ágyban. A krimikbe illő gyilkossági ügy megrázta a szabolcsi kistelepülés, Tiszadada lakóit.

Szerelemféltés lehet az indok

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportálon elsők között számoltunk be róla, szerelemféltésből ölhette meg az 51 éves Erzsikét egy tiszadadai nő. A nő, miután megtudta, hogy férje a szomszédos utcában lakó nőhöz megy szombat délután, ő is odament. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A férj egyből lelépett

A nyolc gyermeket felnevelő Jolán mérgében egy hamutállal fejbe verte az öltözködő urát, aki rögvest elfutott az ágyasa, Zsuzsa Béke utcai házából, a féltékeny párja viszont nem állt le: előbb ütni kezdte a riválisát, aztán puszta kézzel megfojtotta.

„Kizárt, hogy ő ölte meg”

Zsuzsa epilepsziás volt, de más betegségek is gyötörték, ki tudja, miben halt meg. Nem hiszem el, hogy a feleségem végzett vele. Kizártnak tartom, hogy ő ölte volna meg – erről már a férj beszélt a Blikknek.

Gyakran átjárt Erzsikéhez

Valóban ott aludtam Zsuzsinál, de a viszonyunkról Joli már vagy tíz éve tudott. A feleségemmel éltem, de gyakran átjártam hozzá – magyarázta Ádám. A férfi fülén több sérülés is van, amit a felbőszült felesége okozott neki, miután rajta kapta a férfit a szeretőjével.

Megijedt, hogy meghalt

A férfi elmondása szerint még aznap, szombaton visszatért a házba, ahol ugyan észrevette, hogy a szeretője már nem lélegzik, de annyira megijedt, hogy nem szólt senkinek.

Két napig feküdt holtan

Az áldozatra végül hétfőn talált rá a helyi polgárőrség vezetője, akinek feltűnt, hogy a közmunkásként dolgozó nő teljesen eltűnt. Erzsike táppénzen volt, de a munkatársa kitartóan hívogatta telefonon, hogy megy-e hétfőn dolgozni. Azonban a telefont nem vette fel senki.

A feleség nem beszélt

A feleségem nekem egy szót sem szólt arról, hogy fojtogatta volna. Igaz, nem is nagyon beszéltünk már az incidens után. Hétfőn Tiszaeszláron voltunk az egyik lányunknál, amikor a rendőrök jöttek érte, de akkor még fogalmam sem volt, hogy miért – tette hozzá a férfi.

Itt történt az eset:

Döbbenet

A letartóztatott asszony és a csalfa férj közös gyermeke döbbenten áll az események előtt. Éppen most jöttem haza Németországból, ahol dolgoztam, és ezzel a hírrel fogadtak – mondta döbbenten Gergő.

Titkos viszony

Apám és a két utcával odébb élő nő viszonyáról mit sem tudtam. A mai napig nem fogtam még fel, nem akarom elhinni. Sosem gondoltam, hogy a mi családunkkal ez megtörténhet… Édesanyám a fővárosba járt el dolgozni, és soha nem követett el semmilyen bűncselekményt.

Apja miatt veszti el az anyját

Mindene volt a családja, ezért reagálhatott így a megaláztatásra szegény, amikor megtudta, mit művelt az apám. Anyám tettére nem találok szavakat, de mellette állok, ahogy azt sem szeretném, hogy apám bajba kerüljön, amiért napokig nem szólt senkinek a szeretője haláláról. Hihetetlen, hogy a csalfa apám miatt veszítettem el az anyámat – mondta a férfi.

Tagad a megcsalt nő

Jolán a rendőröknek elismerte, hogy járt a helyszínen, és azt is, hogy dulakodtak riválisával, azt viszont tagadja, hogy megfojtotta volna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció