Négy napig küzdöttek az életéért az orvosok, de meghalt az a magyar állampolgárságú nő, akit egy férfi Torontóban, a menetrend szerinti autóbuszjáraton öntött le benzinnel, majd lángra lobbantotta a ruháját.

Féltékenység lehet a háttérben

A kanadai rendőrség először elszigetelt támadásként kezelte az esetet, később kiderült, a sértett magyar barátja volt a tettes. Az ok szerelemféltés, miután megtudta, volt párja már más karjaiban keresi a boldogságot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sorozatos rohamok

A 37 éves V. Henrietta évek óta élt már Torontóban a kedvesével. A kanadai magyarok úgy tudják, a pár kapcsolata az utóbbi időkben megromlott, az egy esztendővel idősebb férfinek, B. Norbertnek több rendőrségi ügye is volt már a féltékenységi rohamok miatt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eltiltották tőle

Távoltartási határozatot is kiszabott vele szemben a bíróság, 200 méteres körzeten belül meg sem közelíthette volna a nőt – írta a Blikk. Ennek megszegése miatt egyszer már háromnapos elzárást kapott.

Nem féltek

Az áldozat szintén Kanadában élő lánya, B. Inez közösségi oldalán közzétett bejegyzései szerint nem éltek félelemben, nem számítottak arra, apja megtámadja édesanyját.

Függő volt

A lány a poszt szerint azt hitte, hogy apja végre elfogadta, hogy életvitele, drogfüggősége miatt nem akarják vele tartani a kapcsolatot.

Ebben a városban történt:

Gyakoriak a gyilkosságok a városban

A támadás sokkolta a kanadai várost, idén V. Henrietta volt a 32. torontói lakos, aki gyilkosság áldozata lett, írja a Globalnews.ca.

Elmenekültek az utasok

A gyújtogatáskor a többi utasnak sikerült elmenekülnie, de a szemtanúk szerint a támadó ruhája is lángra kapott. B. Norbertet másnap fogták el a rendőrök őt is kórházba kellett vinni égési sérülései miatt.

Börtön vár rá

A férfit a kanadai bíróság vizsgálati fogságba helyezte, a gyilkosságért életfogytig tartó börtönbüntetésre számíthat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szerelemféltésből öltek Tiszadadán is

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportál beszámolt róla szerelemféltésből ölhette meg az 51 éves Erzsikét egy tiszadadai nő. A nő, miután megtudta, hogy férje a szomszédos utcában lakó nőhöz megy szombat délután, ő is odament. A nyolc gyermeket felnevelő Jolán mérgében egy hamutállal fejbe verte az öltözködő urát, aki rögvest elfutott az ágyasa, Zsuzsa Béke utcai házából, a féltékeny párja viszont nem állt le: előbb ütni kezdte a riválisát, aztán puszta kézzel megfojtotta.

Kiemelt kép: illusztráció