Meghalt az az 53 éves nő, aki a napokban ugrott le egy mosonmagyaróvári lakóház 10. emeletéről.

A 10. emeletről ugrott le

A Móvár Press számolt be róla, hogy a nő június 18-án, nem sokkal 10 óra után meghalt a győri kórházban. Az 53 éves asszony a napokban vetette magát a mélybe, Mosonmagyaróváron a Széchenyi István utca egyik tízemeletes házából. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy ép csontja sem maradt

A nő súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, szinte egy ép csontja sem maradt, és több belső sérülése is keletkezett a becsapódásnál. Az életéért sokáig küzdöttek, de végül nem lehetett megmenteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem a házban lakott

 „Az asszony nem a ház lakója, de már többször láttam itt. Két hete járt már ide, többször fel is állhatott az ablakba itt a tízediken. Ezt onnan tudom, hogy valaki rendszeresen letaposta ott a virágaimat, amiket a radiátorra tettem és az ablakban nevelgettem a folyosón” – mondta az egyik szemtanú. 

Segítséget kért a fiától

„Délelőtt aztán megláttam, nekem háttal állt az ablakban. Iszonyúan megijedtem, nem tudtam mit tegyek, megszólítsam-e vagy sem. Végül a fiamtól kértem tanácsot, aki a mentőknél dolgozik” – mondta korábban az asszony a kisalfold.hu-nak.

Hívták a mentőket

Nagy Lászlónénak fia azt tanácsolta, hogy hívja a 112-t. Végül ezt a szomszédasszony tette meg, mert az asszony túl ideges volt ahhoz, hogy telefonáljon. 

Leugrott a tetőről

„Lementem és a bolt sarkánál vártam a mentőket, hogy lássák, hová kell jönni. Aztán hallottam a puffanást. Nem sokkal később értek ki a tűzoltók is, kérdezték hol áll az asszony, mondtam, hogy késő, leugrott. A bejárat fölötti fém előtetőre esett, az be is horpadt, onnan szedték őt le”. 

Küzdöttek az életéért

Ezek után a mentők órákig küzdöttek a nő életéért. Közben megérkezett a helyszínre egy mentőhelikopter is. Miután stabilizálták az állapotát, kórházba vitték. Az életét végül sajnos nem lehetett megmenteni, pár nappal később belehalt a sérüléseibe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

„Kérdezték hol áll az asszony, mondtam, hogy késő, leugrott” – egy idős asszony próbált segíteni annak a nőnek, aki kiugrott a tizedikről Mosonmagyaróváron

Kiemelt kép: Illusztráció