Brutális kegyetlenséggel kínozta meg édesanyját egy mohácsi tanár. Húsklopfolóval és palacsintasütővel bántalmazta a nőt, aki belehalt a sérüléseibe. A férfi korábban külföldön álorvosként próbált munkát találni.

Megkötözte édesanyját

Egy családi veszekedés után a tanár megkötözte, majd sokáig kínozta édesanyját. Az eset a Baranya megyei Mohácson történt.  

Eldeformálódott a kloffoló

Miután megkötözte az asszonyt, Olyan erővel ütötte a fejét egy húsklopfolóval és egy palacsintasütővel, hogy a klopfoló nyele eltörött, a serpenyő pedig eldeformálódott.

Vaskampókat és késeket szúrt bele

A kegyetlen férfi ezek után szőnyeggel takarta le az asszonyt, vaskampókat és késeket szúrt bele, majd egy mikrohullámú sütőt és székeket pakolt rá.

EZ IS ÉRDEKELHET! „Nem hittem a szememnek”- az M1-es autópálya közepén toltak egy autót, senkin sem volt láthatósági mellény

Pécsen fogták el

Az idős nő több óra múlva megfulladt a tárgyak súlya miatt. A férfit végül egy pécsi panzióban fogták el menekülés közben a rendőrök – írja a Bors.

Személyiségzavaros a férfi

A most zajló tárgyaláson kiderült, hogy a gyilkossággal gyanúsított F. Péter személyiségzavarban szenved, ezért pszichiátriai kezelés alatt áll.

NE HAGYD KI! 70-el száguldott bele a pirosba a rendőrautó: meghalt egy őrmester, hárman pedig megsérültek

Emberölés a vád

Az ügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja a férfit, aki előkészítő tárgyalásán tagadta a bűnösségét, azt állítva, nem akarta megölni anyját.

Orvos szeretett volna lenni

A tárgyaláson a gyilkos távmeghallgatással volt jelen a koronavírus-járvány miatt. Az is kiderült a férfiről, hogy orvos-pszichiáter akart lenni, de nem sikerült az egyetemet elvégeznie.

EZ IS ÉRDEKELHET! “Megjelent a “Bika” elnevezésű dizájnerdrog, amely sajnos egy 27 éves, 4 gyermekes bükkszentmártoni édesapa életébe került…” – a polgármester közölte a szomorú hírt

Álorvosként keresett munkát

2006-ban már állt bíróság előtt okirathamisításért és kuruzslásért. Hamis orvosi diplomát készített magának, nevet változtatott, majd egy svájci, illetve egy németországi klinikán próbált munkát találni.

Tagadja az emberölést

A tárgyaláson mentegette magát a férfi, azt nyilatkozta, nem akarta megölni az édesanyját, csupán megverte őt. A tárgyalás folytatódik.

EZ IS ÉRDEKELHET! „Rasszista vagyok, vissza fogok jönni suli után, megvárlak titeket és elintézlek!” – roma származásuk miatt gázfegyverrel fenyegetett meg a két iskolás fiút a férfi

Kiemelt kép: illusztráció