Egy lerobbant Volkswagen Golfot próbáltak kimenteni a forgalmas M1-es autópályáról, csakhogy nem azonnal az út szélére tolták a járgányt, hanem előre a középső sávban. Láthatósági mellény a videó egyik szereplőjén sem volt. A felvétel a cikkünk alján nézhető meg.

Nem siettek lehúzódni

A meglepő akcióról egy autós fedélzeti kamerája készített felvételt.  Jól látható, hogy nem igyekeztek az út szélére tolni a lerobbant Volkswagen Golfot.

A Tópark lehajtónál

Az eset nem sokkal az M1-es és az M7-es szétválása után történt a budaörsi OBI és a Tópark lehajtó között.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Négy férfi a sztrádán

A Győr felé vezető oldalon egy autót toltak az út kellős közepén. Az életveszélyes műveletet hárman végezték, míg egy férfi néhány méterrel mögöttük integetve próbálta felhívni a többi közlekedő figyelmét a dologra.

Nem volt rajtuk láthatósági mellény

Láthatósági mellényt egyik férfi sem vett fel, de arra sem figyeltek, hogy az autóval azonnal a külső sávba húzódjanak.

Nagy kérdés

Az is nagy kérdés persze, ha valaki érzékeli, hogy lefullad az autója az autópálya közepén, miért nem kormányozza az út szélére a kocsit addig, amíg van lendülete és magától is odagurulna.

Nem hittem a szememnek

A történteket egy arra járó autós fedélzeti kamerája vette fel, a videót a Bp-i Autósok Közössége osztotta meg. A beküldő csak annyit fűzött hozzá: “Nem hittem a szememnek”.

Kockára tették az életüket

A Bp-i Autósok Közössége kiemelte, hogy legalább négyen tették kockára az életüket, ráadásul látszólag nem is az út szélére próbálták letolni a kocsit.

Felmentősereg

A felvétel végén ugyanakkor a lehajtónál látszik egy várakozó kisteherautó, lehetséges, hogy azzal érkezett meg a felmentősereg a Volkswagen Golfhoz.

Kiemelt kép: részlet a videóból