Baleset részese volt Kálloy Molnár Péter Budapesten, a BAH-csomópontnál. Alfa Romeója roncsát autómentő vitte el. Az eset két napja történt.

Szép piros autó

Baleset-info portál információi szerint egy Alfa Romeo és egy Ford ütközött még vasárnap Budapesten. A Blikk úgy tudja, hogy az egyik autóban Kálloy Molnár Péter ült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók egy autómentő oldalról

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Halálos baleset

Fának hajtott és meghalt egy autós kedd délelőtt Tiszatarján közelében. Az 53 éves férfi a 3313-as számú úton Hejőkürt irányából Mezőcsát felé hajtott, amikor a tiszatarjáni elágazásnál az úttestről lesodródott és egy fának ütközött.

Többen megsérültek

Több sérültje is van egy balesetnek, amelyben Gyöngyös és Adács között két személyautó és egy kamion ütközött össze. A Heves megei rendőrök egyelőre nem tudták megmondani, hogy pontosán hányan sérültek meg.

Útzár

A mentés – teljes útzár mellett – még tart a 3210-es úton. Kerülni Gyöngyöshalász, illetve Atkár irányába lehet. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság azt közölte, hogy a gyöngyösi hivatásos tűzoltóknak az egyik összetört járműből egy embert kellett kiszabadítaniuk.

Éjféli tragédia

Egy szerb állampolgárságú férfi vezette azt az egyterűt, amely hétfőn éjszaka egy háznak ütközött és felborult Mórahalom belterületén, a balesetben hét ember halt meg, négy pedig megsérült.

További részletek a balesetről

A hétévégén hagyta cserben áldozatát

Egy 47 éves isaszegi nő kérte a rendőrök segítségét december 11-én késő este. Elmondta, hogy férjével és gyermekével közlekedett az M0 autóúton, amikor hátulról egy másik kocsi nekiment, autója többször megpördült és a szalagkorlátnak csapódott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem esett bajuk.

Elszelelt, de elkapták

Az balesetet okozó gépjármű sofőrje megállás és adatai hátra hagyása nélkül elhajtott a helyszínről. A monori rendőrök két óra alatt megtalálták azt a 33 éves budapesti férfit, akinek megtört kocsija ott volt a lakása előtt.

Ivott

A férfit megszondáztatták, a műszer pozitív értéket mutatott. Ellene cserbenhagyás miatt eljárás indul.

Címlapfotó: Takkk – A feltöltő saját munkája