Folyamatosan zaklatta egykori élettársát egy férfi, ezért most a Kaposvári Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be vele szemben. A férfi egyébként büntetett előéletű, aki most a vád szerint először telefonon kereste zaklató módon volt élettársát, majd amikor nem ért célt, személyesen is beszélni akart az akkor már anyaotthonban lakó nővel.

A férfi nem akarta elfogadni a nő 6 éves gyermekét

A vádban foglaltak szerint a férfi 2019-ben létesített élettársi kapcsolatot a sértettel, akinek volt egy hat éves gyermeke. Kapcsolatuk pár hónapon belül megromlott, mivel a vádlott a gyereket nem akarta elfogadni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A nő anyaotthonban került

A férfitól várandós nő ezért először az édesanyjához költözött, majd onnan egy anyaotthonba került, írja közleményében az ügyészség.

A férfi nem nyugodott bele a szakításba

A férfi azonban a szakításba se nyugodott bele, hanem 2020 januárjában naponta többször, összesen 1031 alkalommal kezdeményezett kommunikációt telefonon keresztül a nő felé, amely hívások nagy része éjszaka történt. IDE KAPCSOLÓDIK: Nem tudta feldolgozni a szakítást: rendszeresen verte volt élettársát egy kaposvári férfi

Folyamatosan fenyegette a volt párját

A vádlott a fogadott hívások során megöléssel, továbbá azzal fenyegette a sértettet, hogy „kirugdossa belőle a gyereket”.

Az anyaotthonba is megpróbált beszökni

A férfi a telefonáláson túl volt élettársával személyesen is beszélni akart, és mivel tudta, hogy hol keresse a sértettet, átmászott az anyaotthon magas kerítésén és az udvarban belesett az épület ablakain, de a nőt végül nem találta meg.

Ez várhat most rá

Az ügyészség a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában a visszaeső vádlottal szemben előkészítő ülésen történő beismerés esetére egy év tíz hónap börtönbüntetést és két év közügyektől eltiltást indítványozott.

Egy volt rendőr is verte a párját

Korábban írtunk róla, hogy 2020 márciusáig egy italozó életmódot folytató volt rendőr is rendszeresen szidalmazta, bántalmazta feleségét. A volt rendőr egyszer úgy megfenyegette a nőt, hogy egy pénzügyi vita során a falnak szorította és megragadta a nyakát.  EZ IS ÉRDEKELHET: Füstgránát indult be az Országgyűlés Irodaházában, nem tudni, hogyan került oda – Most rongálás miatt folyik a nyomozás

Halálosan megfenyegette

Miután a nő elköltözött az erőszakos férjétől, a fiához ment, de a férj ezután is fenyegette, sőt közölte vele, hogy rájuk gyújtja a házat, a feleségét pedig a hajánál fogva húzza haza. KERESIKHazáig követte, megfogta és zaklatta a 12 éves kislányt egy ismeretlen: a rendőrök fantomkép alapján keresik az elkövetőt

Betört fia házába

A volt rendőr 2020 júliusában az autójával megjelent a fia családi házánál, majd a lakattal lezárt kaput betörte a kocsival, és behajtott az udvarra. Ezt követően kiszállt a járműből, és felesége ajtaján kezdett dörömbölni. A bűncselekmény után a férfi felhívta a nőt, hogy megmondja neki, másnap baltával és tehergépkocsival fog visszamenni. BRUTÁLIS“Ma éjjel megdöglesz” – üvöltötte, majd kivilágítatlan autóval akarta elgázolni feleségét az agresszív férj Tiborszálláson

Lecsukták

A feljelentést követően a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség kihallgatta, majd őrizetbe vette a fenyegetőző férfit. Ezután letartóztatták, később pedig bűnügyi felügyelet alá vonták, végül szabadlábon engedték védekezni a volt rendőrt. Időközben a rendőrség méltatlanság miatt megszüntette a férfi hivatásos szolgálati jogviszonyát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels