A cukros bácsik soha nem pihennek, bármikor, bárhol feltűnhetnek. A szülőknek résen kell lenniük, a fenti fotó és a cikkünk alján látható videó alapján egy normálisnak tűnő férfi is bármikor átváltozhat a gyermekeinket kihasználó, fenyegető szemétládává.

Ocsmány férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat szeméremsértés vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a felvételen látható férfi december 11-én 10 óra 5 perc körül egy 2. kerületi játszótéren szeméremsértő módon viselkedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy elszánt apuka jól megverte volna

Nagy kérdés, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki kimenjen egy játszótérre és ott elővegye a micsodáját és azt mutogassa. Nagy mázlija volt a képen látható férfinak, hogy nem egy mindenre elszánt apukával találkozott, mert akkor vélhetően most a rendőrség testi sértés miatt az apával szemben indítana eljárást, aki úgy összeverte volna a szemétládát, hogy egy életre elment volna a kedve attól is, hogy így viselkedjen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Keresi a rendőrség

A férfiről egy szülő készített videót, ezt cikkünk alján lehet megnézni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó a gyerekeket megrontani akaró mocsokról

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból – Forrás: Rendőrség