Korábban már egyszer megbírságolták ittas vezetés miatt, de azt is elfelejtette befizetni. Most elzárással büntették.

Ellenőrizni akarták

A nyíregyházi rendőrök október 22-én szombaton éjjel szerettek volna ellenőrizni egy Smart típusú miniautót és annak sofőrjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Menekülőre fogta

Bár a szóban forgó városi kisautót nem éppen száguldozásra tervezték, a sofőr ennek ellenére úgy döntött, megpróbál meglépni az egyenruhások elől.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek!

Kilométereken át követték

A rendőrök négy kilométeren át követték a Blikk információi szerint, végül egy ponton meg tudták előzni biztonságosan.

Ittas volt a sofőr

Kiderült, hogy a sofőr azért ment cikk-cakkban, mert alkoholt fogyasztott vezetés előtt. A 42 éves férfi nem is egy pohárral ivott.

Nem volt nála a jogsi

Amikor a rendőrök megkérték, adja át a vezetői engedélyét, nem tudott eleget tenni a férfi a kérésnek.

Korábban már bevonták

A jogosítványt nem otthon felejtette, hanem már korábban elvették tőle. Ennek oka az, hogy már korábban is rajta kapták, hogy ittasan ült a volán mögé.

Eljárást indítottak ellene

Engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás indult a férfi ellen, továbbá az ittas vezetés miatt büntetőeljárást is kezdeményeztek a rendőrök.

Mehet a hűvösre

A zsaruk bűnügyi őrizetbe vették a 42 éves sofőrt, aki ezt követően megkezdte a rá kiszabott elzárás letöltését.

Csak tiszta fejjel vezess!

Magyarországon sajnos jelentős az ittasan okozott balesetek száma jelentős. Kizárólag akkor ülj volán mögé, ha vezetés előtt nem fogyasztottál alkoholt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay