Eltűnt Kabai Lóránt költő, író, vizuális művész. A rendőrség oldalán közzétett felhívás szerint a 45 éves férfi 2022. október 22-én 6. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta nem találják. A művész 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, szakállas.

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 6. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón az eltűnt férfi:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A 90-es évek eleje óta publikál

Kabai Lóránt egyébként a 90-es évek eleje óta publikál verseket, prózákat, kritikákat, fordításokat, vizuális művészként több önálló kiállítása is volt.

Itt jelentek meg versei

Írásai többek között a Magyar Narancsban, az Élet és Irodalomban, a Jelenkorban és a Holmiban jelentek meg. Legutóbbi verses kötete 2021-ben jelent.

Szűcs Tamás eltűnése

A hetekben nagy port kavart egy másik eltűnési ügy is, melynek során egy budapesti szórakozóhelyről eltűnt Szűcs Tamás, topmenedzser, akit azóta a család magánúton próbálja megtalálni. Szűcs Tamás eltűnéséről itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk három hete tűnt el a termelési igazgatóként dolgozó 32 éves férfi, aki a munkában és a magánéletében is sikeres volt.

Egy budapesti bulin látták utoljára

Egy Budapest Parkban rendezett bulira ment el a barátaival azon az estén, melyet követően nyoma veszett. A hatóságok nem találják a férfit.

Késő este indult el otthonról

Két barátjával találkozott, velük ment a Budapest Parkba bulizni azon a csütörtöki estén. A bulin jól érezhette magát, mivel ismerőseinek több videót is küldött az eseményről.

Nem vitte el a taxi

Hajnali fél egy környékén egy taxiba szeretett volna beülni, ám az valamilyen okból kifolyólag nem vitte el.

Buda felé indult

Gyalog indult el Buda felé. A Rákóczi hídnál pedig mintha elnyelte volna a föld. Szűcs Tamás telefonja éjjeli két órakor frissült, ezt követően már nem.

Találkozói lettek volna

A koncertet követő időszakban több előre megbeszélt találkozója is volt a Pátria Nyomda termelési igazgatójának. A nyomdaipari cégnél megbecsült munkája volt, ezért is érthetetlen az eltűnése.

Barátai, ismerősei is a keresésére indultak

A családja teljes mértékig biztos abban, hogy nem önszántából tűnt el. A családtagok is nyomozni kezdtek, ám keresőkutyákkal sem tudtak a nyomára bukkanni.

Nem látszik, hogy beleesett volna a vízbe

A híd közepén lévő kamera felvételei alapján nem tűnik úgy, hogy a Dunába esett volna. Felesége arra gondol, hogy valaki felvehette a hídon, vagy talán elrabolták.

Ezt viselte az eltűnésekor

Szűcs Tamás az eltűnése estéjén fehér pulóvert, fekete farmert és sötét sportcipőt viselt. Ígéretes jövő állt előtte, a BRFK eltűntként keresi.

Itt tudsz segíteni

Aki Szűcs Tamás tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelenül is tehet bejelentést éjjel-nappal a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kabai László – Forrás: police.hu