Csütörtökön egy fekete Opel sofőrje elütött egy zebrán átkelő asszonyt. A baleset körülményei ismertek ám az, hogy ki vezette az autót nem. A rendőrök kérik, hogy aki tudja, ki okozta a balesetet, tegyen bejelentést.

A baleset körülményeiről

2023. október 17-én 9 és 10 óra között Pécsen halálos közlekedési baleset történt. A vasút felől haladt a Szabadság utca belső sávjában egy fekete Opel Corsa. A 6-os főúthoz ért, amikor megtörtént a baj. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Így történt a gázolás

Az Opel sofőrje balra kanyarodás közben a zebrán elgázolt egy idős asszonyt. A nő rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. Kórházba szállították, ám az életét már nem lehetett megmenteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Térképen a baleset helyszíne

Szemtanúkat keresnek a rendőrök

A pécsi rendőrök kérik, hogy aki látta a történteket, jelentkezzen. Azokat, akik a balesetről érdemleges információval rendelkeznek, kérik, hogy tegyenek bejelentést. Ezt akár otthonról is meg lehet tenni.

Így lehet segíteni a zsaruk munkáját

A Telefontanú ingyenesen hívható a 06-80-555-111-es számon. Ezen felül a 112-es központi segélyhívón is lehet bejelentést tenni, akár névtelenül is. A Pécsi Rendőrkapitányságon személyesen is van mód információkat átadni a rendőrök számára.

Ezek is érdekelhetnek!

Folyik a nyomozás

A Pécsi Rendőrkapitányság folytatja a nyomozást a baleset kapcsán. Hivatalosan halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt folyik az eljárás.

Robbantással fenyegetőzött egy nő Pécsett

Sok a dolguk mostanában a pécsi rendőröknek. Október 22-én késő délután a József Attila út egyik lakóházában egy nő a lakás felrobbantását helyezte kilátásba. A gázszolgáltató rögtön lépett, és elzárták a házban a gázt.

Kórházba vitték a nőt

A fenyegetőző nőt eljárás alá vonták. Közveszéllyel fenyegetés bűntett gyanúja miatt indult ellene eljárás a Pécsi Rendőrkapitányságon. A nőt kórházba vitték a mentők.

Egy tízemeletes panelban történt

Kiderült, hogy az eset a 6-os út, József Attila út és Tüzér utcai kereszteződés közelében történt egy tízemeletes épületben. Azt nem lehet tudni, hogy a nő miért fenyegetőzött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu