Elgázolt egy embert a Keleti pályaudvarról Szolnokra tartó vonat Gyömrőn. A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével egy másik vonatra szállítják át.

Gázolás Gyömrőn

A Keleti pályaudvarról Szolnokra 13:15-kor elindult Z60-as vonat Gyömrőn elgázolt egy embert. A helyszínelés végéig Gyömrő és Mende között csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem élte túl

Az elütött ember a helyszínen életét vesztette. A fény- és félsorompó tilos jelzést mutatott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Átszállítják az utasokat

A balesetben érintett vonat utasait a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével egy másik vonatra szállítják át.

Hosszabb lesz a menetidő

A délutáni órákban 10-15 perccel is meghosszabbodhat a menetidő a Budapest–Újszász–Szolnok vonalon – írta a Mávinform.

Tragédia Vecsésen

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szombat reggel, a Nyugati pályaudvarról 5:23-kor Nyíregyházára elindult Nyírség IC Vecsésen, a Dózsa György utcai vasúti átjáróban elütött egy gyalogost. 

Életét vesztette

A szerencsétlenül járt ember a balesetben életét vesztette. A fény- és félsorompó az átjáróban rendben működött.

Egy idős férfi az áldozat

Az egyik helyi lakossági csoportban azt írták, egy idős férfi halt meg, aki biciklivel érkezett a helyszínre. Ezután a kerékpárt nekitámasztotta egy oszlopnak és a sínekre lépett. Egy másik közelben lakó arról ír, “ma reggel hosszú dudálással és vészfékezéssel megállt egy vonat Monor felé a nagy vasúti átjáró után közvetlenül, csattanást nem hallottam”. A helyiek szerint november óta ezen a helyszínen ez már az 5. halálos gázolás volt.

A sínekre feküdt

Az újesztendőben ez már a harmadik halálos vonatgázolás volt. A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy péntekjen késő délután egy nő öngyilkos lett: 17.52 perc körül Kiskunmaján, az egyik vasúti átjárótól 20 méterre a sínekre feküdt és ezt követően halálra gázolta a vonat. 

Tragédia Nyíregyházán

Szerdán délután elgázolt egy embert a Záhony felől érkező személyvonat Nyíregyházán, a Westsik Vilmos utcai vasúti átjárónál – számolt be róla a katasztrófavédelem. 

Baleset Tatabányán is

Szintén szerdán, elgázolt egy embert egy személyvonat Tatabányán, az alsógallai megálló közelében – közölte oldalán az Orzágos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Mint írták, mentesítő járat érkezett az utasokért, akiknek a tatabányai hivatásos tűzoltók nyújtottak segítséget a biztonságos átszállásban. 

Az oroszlányi vonat gázolt

A Mávinform azt közölte Facebook-oldalán, hogy a Déli pályaudvarról Oroszlányba tartó, Szárligetről 9:37-kor továbbindult S12-es vonat volt érintett a balesetben. A helyszínelés végéig csak egy vágányon haladhattak a vonatok Tatabánya és Szárliget között.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció