Két ember megsérült, öt gépjármű pedig összetört abban a balesetben, amely Győr-Szabadhegyen történt.

Figyelmen kívül hagyta a stoptáblát

Egy 54 éves helyi férfi közlekedett SsangYong típusú személygépkocsijával Győrben, a Barsi Ernő utcában január 8-án 16 óra 40 perc körül.  A Szabadi utca kereszteződéséhez érve nagy ívben akart oda bekanyarodni, azonban figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtáblát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekiment egy Seatnak

A férfi a, manőver során neki ütközött a védett úton egyenesen haladó, 20 éves fiatalember által vezetett Seat típusú gépjárműnek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Újabb ütközések egymás után

A Seat az ütközés hatására az út bal oldalára tért át, ahol karambolozott egy parkoló Opel gépkocsinak, amely nekicsapódott a mögötte várakozó szintén Opel típusú járműnek, ami a mögötte parkoló Toyotának ütközött.

Két fiatal került kórházba

A balesetben a Seat 20 éves sofőrje, valamint az autóban tartózkodó 16 éves hegyeshalmi fiatal megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nagy ára volt a figyelmetlenségnek

Ütközés ütközést követett

Az anyagi kár jelentős

A Seatban ülő két ember sérült meg

Halálos balesettel indult a hét

A Kékvillogó.hu írt arról hétfőn reggel, hogy halálos balesettel indult a hét: lesodródott az útról, majd felborult egy személyautó Jászszentlászló külterületén. A sofőr meghalt és nyolcan megsérültek. A rendőrök előzőleg igazoltatni akarták a járművet, de annak vezetője nem állt meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az ütközés helyszíne. Fotó: police.hu