A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 25-én 23 óra 25 perckor egy férfi bejelentette, hogy koroncói családi házukban édesapját többször megsebesítette egy éles eszközzel. A rendőrök a helyszínre érve megtalálták az 57 éves férfi holttestét, és a feltételezett elkövetőt elfogták.

Megsebesítette édesapját

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 25-én 23 óra 25 perckor egy férfi bejelentette, hogy koroncói családi házukban édesapját többször megsebesítette egy éles eszközzel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megtalálták a holttestet

A rendőrök a helyszínre érve megtalálták az 57 éves férfi holttestét, és a feltételezett elkövetőt elfogták. A nyomozók a 30 éves férfit emberölés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Kihallgatásán beismerő vallomást tett – írja a police.hu oldal.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Őrizetbe vették őket

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy az anyát és az élettársát is őrizetbe vette a rendőrség, mivel úgy tudni, hogy a 23 éves férfi látta, a gyermek segítségre szorulna, de mégsem hívott hozzá segítséget Pécsen. A Hősi tere környéki lakókat nagyon felzaklatták a törtnek, többen mécseseket helyeztek el a borzalom helyszínén, így próbálják leróni a kegyeletüket a meghalt kisfiú előtt. A gyászon túl többekben forrnak az indulatok is, érthetetlen, hogyan tehetett ilyet a saját gyermekével egy anya. 

Durva részletek

A pécsi gyerekgyilkosságról időközben újabb megrázó részletek derültek ki. Az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa az RTL Híradónak elmondta, hogy a gyermeknek már légzése, keringése se volt, és azonnal megkezdték a telefonon instruált újraélesztést, amit az anya végzett. A csatorna úgy tudja a rendőrségnek a mentők szóltak, mert gyanús sérüléseket láttak a kisfiú fején.

Egy hónapig rács mögött

Egy nappal a tragédia után a 28 éves nőt és a 23 éves párját már bíróság elé állították, és egy hónapra letartóztatták őket. A törvényszék közleménye szerint a kisfiú sírt szerda este, az anya kivette az ágyból, majd földhöz vágta úgy, hogy a gyermek a fejét a padlóba verte. A kisfiú koponyatörést szenvedett és másnap dél körül megfulladt.

Nem szólaltak meg

Barkaszi Attila, a Pécsi Törvényszék szóvivője elmondta, hogy 10-20 évig terjedő, de akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat a fiatal pár. Úgy tudni, hogy a pár korábban a rendőrségen beismerő vallomást tett, a bíróságon azonban egyikük sem szólalt meg.

Koponyasérülés

A gyerek halálát az okozta, hogy koponyatörést szenvedett, és megfulladt. Még szerda este bánthatta, de csak másnap hívott hozzá mentőt, amikor a gyerek már nem lélegzett. Úgy tudjuk, a kicsi fején súlyos sérülések voltak. A szomszédok azt mondják, többször a falhoz ütötte a kisfiút. 

Összetört a gondozónő

Az ottani gondozónő, aki sokat foglalkozott a kicsivel, teljesen kikészült a történtek hallattán. A szomszédok nem értették, miért adták vissza Irmának a gyereket, aki korábban még arra is képes volt, hogy azt híresztelje, az ő apja bántalmazza a gyereket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció