Mint ahogyan azt a Kékvillogó.hu hírportál is megírta májusban őrizetbe vették Fekete Dávidot, de előtte még házkutatást tartottak nála. Az egykori megasztáros számtalan embert tett szinte földönfutóvá, saját családját is tönkretette anyagilag. Az énekest bilincsben vitték a bíróságra, most állítólag halálos fenyegetést kapott a fiatalember a börtönben.

Halálos fenyegetés

Az életével fizethet Fekete Dávid, ha kinyitja a száját? A Blikk úgy tudja, halálos fenyegetést kapott a győri börtönben a 100 millió forint felett elkövetett sikkasztással gyanúsított egykori megasztáros énekes. „Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete Dávid korábban üzletelt. Rajtuk keresztül üzent a főnök, hogy messzire elér a keze, erre gondoljon, ha beszélni akar – tudtuk meg egy a lap, a neve elhallgatását kérő informátortól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autókkal üzletelt

A rendőrség – ahogy halad előre a nyomozásban – sorra hallgatja ki azokat, akik valamilyen módon kapcsolódnak az egyre szerteágazóbb ügyhöz. Fekete Dávid elsősorban autókkal üzletelt és jelentősen megkárosította üzletfeleit, de hamis műkincsekkel is bizniszelt. A hatóság a nyomozás során jutott el banda vezetőjéhez.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üzletfelek, akiktől félt

Korábban néhány károsult nyilatkozott arról, hogy az énekesnek voltak olyan üzletfelei, akiktől félt, s elsőként mindig nekik adta meg tartozását. Talán ennek a bandának a tagjairól lehet szó, akik Fekete egy rosszabbul sikerült üzletének lehetettek a részesei. A lap szerint szerint hetente kétszer látogatták meg az énekest Győrben a kései órákban, majd vittek tőle mindent, amit értek, autókat, készpénzt.

Haldoklónak adta el a cégét

Az ügyészség szerdán kiadott közleményéből kiderült, hogy az énekes egy haldokló embernek adta el a bedőlni látszó cégét, ezek mellett pedig számtalan személyt súlyosan megkárosított.

Sorra jelentkeztek az áldozatok

A Megasztár egykori énekesének áldozatai az utóbbi időben sorra kerültek elő. Ahogyan azt a Kékvillogó is megírta több százmillió forintos tartozást halmozott fel Fekete Dávid. Az egykori megasztáros a károsultak szerint különböző kölcsönöket vette fel, majd nem törlesztette.

Terhes feleségével kell költöznie

„Annyi kárt okozott a vállalkozásomban ez az ember, hogy tudjuk folytatni az életünket az otthonunkat kellett eladnunk, a családi házunkat. Először egy beetetésnek lettem az áldozata, kialakította a bizalmi kapcsolatot, majd úgy kért el tőlem autókat és pénzeket, hogy tudta jól, hogy neki több száz milliós tartozása van. Ő már akkor tudta, hogy ezekből fogja a saját tartozásait fedezni és betömködni” –mondta nemrég az egyik károsult, aki arról is beszélt, hogy várandós feleségével és kétéves kislányával került az utcára az énekes miatt.

A legtöbbekkel nagyon jóban volt korábban

Egy másik károsult, Andrea is megszólalt, aki elmondta az énekest úgy négy évvel ezelőtt ismerte meg, nagyon jóban voltak, olaszországi kapcsolatainak hála sokat segített Dávidnak, különösen az autók behozatalában.

Eltűnt az autó

„Olaszországban éltem, jól beszélem a nyelvet, így tudtam segíteni Dávidnak is, mondjuk azt, hogy nagyon jó baráti viszonyban voltunk” – mondta Andrea, akinek Dávid úgy adta el az autóját, hogy ő arról semmit sem tudott, a kocsiért járó pénzt pedig soha nem kapta meg. „A lényeg az, hogy egyszer csak eltűnt az autónk és soha többet nem láttuk” – mondta Andrea, aki szintén feljelentést tett Dávid ellen.

Az édesanyját is nehéz helyzetbe hozta

Nemrégiben olyan károsultak is jelentkeztek, akiket az énekes gyakorlatilag földönfutóvá tett, továbbá saját családját édesanyját is rendkívül nehéz helyzetbe hozta. Mint kiderült a zenész édesanyának azért kellett megválnia a házától és panelbe költöznie, hogy a tetemes tartozásokat felhalmozó fia valamennyit tudjon törleszteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Fekete Dávid