Az újpalotai rendőrök elfogták a szexuális visszaélés miatt körözött férfit, aki nem kezdte meg a rá kiszabott 5 éves börtönbüntetését, tájékoztatott róla a police.hu.

Ellenőrzést tartottak a zsaruk

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 15. Kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei 2021. augusztus 17-én az esti órákban egy újpalotai lakásban tartottak ellenőrzést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogatóparancsot adtak ki

A 37 éves K. Róbertet keresték, aki ellen a Fővárosi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot még 2020 decemberében, mivel szexuális visszaélés miatt kiszabott 5 év börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Egy nő nyitott ajtót

A rendőröknek egy nő nyitott ajtót, aki gyanúsan viselkedett és többször ellentmondásba keveredett, amikor K. Róbertről kérdezték.

A környéken maradtak

A lakás átkutatása után sem került elő a férfi, de az egyenruhások nem hagyták annyiban a dolgot, a környéken maradtak.

Ez is érdekelhet:

A háztetőn keresztül próbált meg menekülni

Nem sokkal később az ellenőrzött ház tetejéről recsegést hallottak, és a háztetőn megláttak egy alakot, aki lecsúszott, majd futásnak eredt. A rendőrök elfogták a menekülő férfit, akiről kiderült, hogy a keresett K. Róbert volt az.

Nem ússza meg

A 37 éves férfi nem úszta meg a börtönt: elfogása után a jogerős börtönbüntetés letöltése miatt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció