Vonat ütközött össze személygépkocsival Debrecenben, a Balmazújvárosi úton lévő vasúti átjáróban péntek délután, a balesetben a személyautó vezetője és utasa a helyszínen életét vesztette – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete az MTI-vel.

Egy másik baleset is történt

Közleményük szerint a vasúti átjárót a rendőrök lezárták, kerülni a Kishatár út és a Köntösgát sor felé lehet. Ugyancsak Debrecenben a Nyíregyházáról Kőbánya-Kispestre tartó sebesvonat elgázolt egy embert péntek délután – közölte a Mávinform. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megnövekedett menetidő

Tájékoztatásuk szerint a helyszínelés végéig – várhatóan késő estig – csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Debrecen és Apafa között. Emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony vonalon 10-20 perccel növekedhet a menetidő.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Veszprém megyében két halálos baleset is volt

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt egymás után két halálos baleset is történt Veszprém megyében: az egyik a 77-es főúton Tótvázsonynál, míg a másik Bakonygepes térségben.

A sofőr a helyszínen meghalt

police.hu tájékoztatása szerint a 77-es főúton két személygépkocsi ütközött össze, az egyik sofőrje a helyszínen életét vesztette. A rendőrök a főutat lezárták.

Frontálisan ütköztek

Az elsődleges adatok alapján két személygépkocsi frontálisan összeütközött. Az egyik jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette, a másik gépkocsi sofőrjének és utasának sérülését még vizsgálják. 

Lezárták a szakaszt

A mentés, illetve a szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrök a főút balesettel érintett szakaszát lezárták, a forgalmat elterelik. Kerülni Barnag – Vöröstó – Nagyvázsony irányába lehet, vagy Szentgál és Herend érintésével a 8-as főút felé. 

Eközben Bakonygyepes térségben is halálos baleset történt

rendőrség tájékoztatása szerint újabb halálos közlekedési baleset Veszprém megyében, ezúttal Bakonygyepes térségben.

Ketten meghaltak

Mint írják két személy elhunyt, többen megsérültek. Tájékoztatásuk szerint két személy elhunyt, többen pedig megsérültek.

Három autó ütközött

A baleset eddig tisztázatlan körülmények között, 2021. augusztus 20-án 14 óra 10 perckor a 8-as számú főút 86-os kilométerszelvényében történt, az eset során három autó ütközött.

Útlezárás

A rendőrök a baleset szemléjét teljes útlezárás mellett megkezdték, kerülni a 8401-es, és 8402-es számú úton lehetséges Noszlop irányába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció