Amint arról a Kékvillogó is beszámolt halálos közlekedési baleset történt pénteken délután az M9-es autóút 3-as kilométerszelvényében Tolna térségében.

Egy ember meghalt

Mint megírtuk egy Szekszárd irányába közlekedő személyautó egy műszaki hibás jármű kikerülése közben egy szemből érkező nyergesvontatónak ütközött, majd megpördült és egy másik autónak is nekiütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint a tragédiában egy ember még a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: MTI/Donka Ferenc

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Felismerhetetlenségig összeroncsolódott

Az ütközés során a személyautó gyakorlatilag a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, az utat mindenhol a kocsiból leszakadó törmelékek borították. A helyszínelés idejére az M9-es autóút teljes szélességében lezárták, egy ideig rendőrök irányították a forgalmat, az arra közlekedőket pedig az M6-os csomópont fel és – lehajtó útjaira terelték. A forgalomkorlátozást végül  2023. július 8-án éjjel 2 óra 10 perckor oldották fel.

Helyszíni felvétel:

Fotó: police.hu

Az M7-esen is baleset történt

A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint két gépkocsi ütközött össze az M7-es autópálya 80-as kilométerszelvényénél, Polgárdi térségében, a Balaton felé vezető irányban. A járművekben összesen négyen utaztak. A balesethez a székesfehérvári hivatásos tűzoltók és a sárszentmihályi Sárvíz önkéntes egyesület tűzoltói mellett a társhatóságok is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon egy sávon, irányítás mellett halad a forgalom.

Pótkocsik lángoltak Dágon

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett három pótkocsi Dágon, az Ady Endre utcában. Az esztergomi, a nyergesújfalui és a bajnai hivatásos, valamint a sárisápi és a bajnai önkéntes tűzoltókat riasztották a tűzesethez. Az egységek eloltották a lángokat, jelenleg az utómunkálatokat végzik a helyszínen, közölte szintén a Katasztrófavédelem.

Felborult egy autó a 451-esen, Szentesnél

Felborult egy gépkocsi a 451-es főút 38-as kilométerszelvényénél, Szentes térségében. A baleset következtében a járműbe beszorult egy ember, valamint a kocsi környezetében, tíz-tizenöt négyzetméteren tűz keletkezett. A szentesi és a csongrádi hivatásos tűzoltók érkeztek ki a balesethez, kiemelték az utast, egy vízsugárral eloltották a tüzet. A helyszínre a társhatóságok is kiérkeztek, teljes útlezárás mellett végzik a beavatkozást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Halálsoron: sokkoló számokat közölt a rendőrség, ha ez így megy tovább idén még több száz ember fog meghalni Magyarország útjain

Kiemelt kép: police.hu