A rátkai sofőr átlépte a záróvonalat, figyelmen kívül hagyta a gyalogátkelőhelyet jelző táblát, továbbá kikerülte azt az autót, amelyik megállt, hogy átengedje a gyerekeket a zebrán, akiket a szabályokat súlyosan megsértő autós elütött. A rendőrség vizsgálja a körülményeket.

Átlépte a záróvonalat

Rátkán, a Kossuth utcában 2023. július 18-án 18 óra 30 perckor egy autó sofőrje megállt, hogy átengedje a kerékpárt és rollert toló gyerekeket a zebrán. A szabályokat betartó kocsi mögött haladó másik jármű vezetője átlépte a záróvonalat, figyelmen kívül hagyta a gyalogátkelőhelyet jelző táblát és a felfestést, továbbá elhaladt az előtte megálló autó mellett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

A kisfiú súlyosan megsérült

A szabályokat súlyosan áthágó sofőr elütötte, illetve elsodorta a zebrán áthaladó két kislányt és a kisfiút, utóbbi súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A két kislány szerencsére nem sérült meg, de a lelki megrázkódtatás erősen megviselte őket.

Fotó a helyszínről:

Helyszíni felvétel:

Ezt kéri a rendőrség

A Szerencsi Rendőrkapitányság bűnügyi eljárás keretében vizsgálja a baleset pontos körülményeit. A Szerencsi Rendőrkapitányság az eset kapcsán felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a gyalogosok a közlekedés legvédtelenebb résztvevői, ha balesetet szenvednek, a legtöbb esetben súlyos, vagy tragikus a következmény! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Borzalmas tragédia történt az éjjel az M4-esen: az 54 éves sofőrnek esélye sem volt – fotók

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu