Tragédia történt az éjszaka Ceglédbercel közelében. Egy teherautó ütközött neki, egy a külső sávban álló járműnek, a balesetben egy ember a helyszínen meghalt.

A külső sávban állt

A rendőrség tájékoztatása szerint egy teherautó közlekedett az M4 autóút Budapest felé vezető oldalán, amikor egy, a külső sávban álló járműnek ütközött 2023. július 18-án késő este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Meghalt a sofőr

A kisteherautó és mellette tartózkodó sofőrje az ütközés következtében az árokba zuhant, az 54 éves férfi belehalt sérüléseibe. A Péteri Autópálya Alosztály munkatársai megkezdték a körülmények vizsgálatát.

Helyszíni felvétel:

Pár napja az M1-esen történt halálos baleset

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta halálos közlekedési baleset történt július 12-én délután az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 64-es kilométerszelvénynél. A helyszínről származó információk szerint egy kamionnak hátulról nekiütközött egy kisteherautó, melynek sofőrje életét vesztette.

Hárman haltak meg az M5-ösön

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy szörnyű baleset történt a közelmúltban az M5-ös autópályán is.Két autó ütközött egymással, ketten a helyszínen életüket vesztették. Egy sérült életéért sokáig küzdöttek, de végül ő is elhunyt.

Így történt a baleset

Egy gépjármű Szeged irányába közlekedett, Kecskemétnél azonban átrepült a szalagkorlát felett, majd egy autónak ütközött. 

Hárman meghaltak

Két személy a baleset helyszínén meghalt. Ezen felül két sérültje volt a karambolnak. Közülük az egyik személy még az éjszaka folyamán elhunyt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: police.hu