Kisgyermekes anyák egymást figyelmeztetik: a 13. kerületben egy rejtélyes alak pécéz ki magának fiatal nőket és követni kezdi őket.

Többen is beszámoltak a furcsán viselkedő férfiról

Budapest 13. kerületében több fiatal anyuka is arról számolt be, hogy egy ismeretlen, hajléktalannak tűnő férfi követte őket. A férfi kiszemeli az áldozatait, majd követi őket mindenhová.

Egymást riasztották az angyalföldi nők

A 13. kerületben élő nők egy Facebook csoportban értesítették egymást arról, hogy jobb, ha vigyáznak. Nem egy hölgy azt írta, hogy boltról boltra követte őket az ismeretlen alak, számolt be róla a Ripost.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem lehet lerázni az illetőt

“Tegnap írta valaki, hogy a Fiastyúk környékén követte őt egy alak. A mi házunkból is egy kismamát szintén ezen a környéken (patak, Béke, Jász) hosszan követte boltról boltra egy alak. Csak akkor tűnt el, amikor a férje érte ment” – írta a csoport egyik tagja.

A férfi személyleírása

Egy középkorú, 40 év körüli férfiról lehet szó a leírások alapján. Kinézete alapján azt gyanítják, hogy hajléktalan lehet. Fekete színű ruhát és tornacipőt hord. Egy nagy értékű telefont is láttak nála, valamint egy FILA márkájú táskát.

Nemrég Zuglóban fogtak el egy hasonló férfit

Egy férfi áprilisban egy zuglói bevásárlóközpont előtt követett egy nőt, majd hátulról félreérthetetlenül megérintette.

Hamar elkapták a rendőrök

A zsaruk a személyleírás alapján perceken belül elfogták a tettest. Előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. Kerületi Rendőrkapitányságra, ahol ki is hallgatták gyanúsítottként. A férfi elismerte, mit követett el, így őrizetbe vétele mellett eljárást indítottak vele szemben.

Ezek is érdekelhetnek!

Nagykőrösön is volt egy hasonló eset

Március végén zárták le annak a férfinak az ügyét, aki tavaly szeptemberben a nagykőrösi Cifrakertben próbált fiatal lányokkal megismerkedni. Volt, hogy felajánlotta számukra, hogy költözzenek hozzá, ám elutasító választ kapott.

Furcsa dologra vetemedett a nagykőrösi férfi

A férfi szeptember közepén három fiatalkorú lánytól cigarettát kért. Azt azonban nem szívta el, a lányok pedig megkérdezték tőle, hogy miért nem. A férfi erre félreérthetetlen utalásokat tett arra vonatkozóan, mit akar.

A lányok menekülőre fogták

A három lány ijedtében elmenekült a helyszínről. A férfi követte őket. Miután a lányok kiértek a parokból, a férfi visszavonulót fújt.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: archív