Két azonos irányba haladó autó ütközött a balesetben Vas vármegyében, melynek következtében az egyik jármű az árokba hajtott, majd a fák között állt meg. Az autó sofőrje a helyszínen elhunyt, édesapja és szerelme búcsúznak tőle.

Mindössze két napja történt

Ahogyan azt korábban megírtuk, a 8627-es úton történt a baleset szerda este. A 34-es kilométerszelvénynél, Horvátzsidány térségében történt a tragikus közlekedési baleset. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy 27 éves férfi életét vesztette

Két egy irányba tartó jármű ütközött, aminek következtében az egyik letért az útról. A vízelvezető árokban kötött ki a jármű, és a sofőrje rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett. Bár rögtön a baleset után riasztották a mentőket, az életét már nem lehetett megmenteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

Családalapításra készült a kedvesével

A fiatalember barátnőjével, Dorottyával azt tervezték, családot alapítanak. Építkezni szerettek volna, már ki is választották új otthonuknak a telket. Sajnos az élet azonban közbeszólt.

Párja a közösségi oldalán búcsúzott tőle

“Szeretlek! Úgy hiányzol” – írta Adrián kedvese a Facebook oldalán. A fiatal lánynak kedden volt a születésnapja, rémálmában sem gondolta, hogy egy nappal később ilyen tragikus fordulatot vesz az élete.

Megtört az édesapja

A fiatalember édesapja is a közösségi oldalon osztotta meg érzéseit. “Kisfiam, meghasad a szívem” – írta a férfi.

Egy fotó a baleset helyszínéről

Még vizsgálják az eset körülményeit

A rendőrök büntetőeljárás keretein belül vizsgálják, hogy melyik autó sofőrje tehető felelőssé a baleset miatt. Az arra haladók közül többen megálltak, majd értesítették a mentőket. Bár a rohammentők hamar a helyszínre siettek, nem lehetett már mit tenni, Adrián a helyszínen életét vesztette.

Ezek is érdekelhetnek!

A fiatalember kitűnően vezetett

Ismerősei állítása szerint a férfi remek sofőr volt, írja a Ripost. Tömördön közös megemlékezést szerveznek a fiatalember számára a rokonai és barátai. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A baleset helyszínén készült fotó – Forrás: Police.hu