A rendőrök éppen egy agresszív apa miatt intézkedtek, két kiskorú gyermeket akartak nevelőszülőknél elhelyezni, amikor a család rátámadt az intézkedőre, komoly adok-kapok kezdődött a család és a rendőrök között

Az ügyészség rendelte el

A Tények.hu írta róla, hogy az ügyészség közleménye szerint nevelőszülőknél való elhelyezést rendelt el egy Bács-Kiskun Vármegyei hivatal két kiskorú gyerek esetében márciusban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az agresszív apa miatt kellett rendőri segítség

A gyámhivatal jelezte, hogy a gyerekek apja agresszív, ezért rendőri segítséget kértek a határozat végrehajtásához.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Már az anya is ellenállt, majd hívta az élettársát

Amikor az édesanyának akarták átadni a határozatot, ő kiabálni kezdett és trágár szavakat használt. Ezt követően telefonon felhívta az élettársát, aki elindult haza.

Testi kényszert kellett alkalmazni

A kislányt el akarták vinni a nevelőszülőkhöz, de ekkor a nő rángatni kezdte a ruháját, hogy kiszakíthassa őt a kormánytisztviselő kezéből. Ezután felszólították őt, hogy ne akadályozza a munkájukat, de ezt nem hagyta abba, ezért testi kényszert kellett alkalmazni vele szemben.

Rugdosni kezdte a rendőröket

Az anya rugdosni kezdte a rendőröket, miközben sikítozott. Időközben megérkezett a gyerekek apja is, aki megfenyegette a hivatalos személyeket, majd ő is ütni-rúgni kezdte őket.

Meg kellett bilincselni

A rendőrök ekkor megbilincselték őt, de a nő a segítségére ekkor más is sietett és megpróbálta lefogni a rendőröket.

Íme a videó az esetről

A fogdán végezték

A nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt kihallgatta a nőt, de nem tett vallomást. A bíróság pedig a férfi letartóztatását két hónappal meghosszabbította.

Egy verekedés miatt vonultak ki a rendőrök

Ahogy arról korábban a Kékvillogó.hu is megemlékezett, 2021. október 16-án este egy borsodi település sörözőjében verekedés miatt intézkedtek a rendőrök, ennek során – előállítás céljából – egy fiatal férfit kísértek ki megbilincselve a szórakozóhelyről.

Megöléssel fenyegette a rendőrt

A férfi ittas állapotban lévő apja a presszó teraszán tartózkodott, és az egyik rendőrt megöléssel fenyegette, miközben megragadta annak ruházatát, majd ököllel, közepes erővel mellkason ütötte. A rendőr a 49 éves férfit magától ismét ellökte és a karját megragadva próbálta megbilincselni.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/Illusztráció