A Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt két férfival szemben, akik egy szórakozóhelyen italozva magukra vették egy ittas nő szidalmait, majd ezt számonkérték, aztán nagyon durván összeverték.

A társaság is italozott

A vádirat szerint a kiskunhalasi testvérpár 2022. január 19-én délután rokonaival egy kiskunhalasi vendéglátóhelyen italozott, amikor a sértett betért és italt rendelt magának. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A nőt nem szolgálták ki

A nőt azonban ittassága miatt nem szolgálták ki, ezért ezen felháborodva hangosan trágár kijelentést tett és távozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Magukra vették a szidalmakat

A vádlottak magukra vették a nő szitkozódását, amitől idegesek lettek, mivel nem sokkal korábban halt meg az édesanyjuk.

Utána mentek

Utánamentek és a szórakozóhely előtti járdán közrefogták és előbb a fiatalabb vádlott, majd a fivére tenyérrel és ököllel ütlegelni kezdték a nő fejét.

A földön fekve is rúgták, ahol érték

A sértett ennek következtében a földre került, ahol a vádlottak tovább verték és a fejét többször meg is rúgták.

Életveszélyes koponyasérüléseket szenvedett

A helyszínre érkező nagybátyjuk állt közéjük és vetett véget a nő további bántalmazásának. A támadás következtében a sértett életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

A Kecskeméti Törvényszék dönt a sorsukról

Az ügyészség a két férfit társtettesként elkövetett életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja. Bűnösségükről a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Viperával verték a házaspárt

A Kékvillogó.hu is megírta, hogy három hete, egy Nótár Mary-koncert alatt, gyermekei szeme láttára vertek véresre egy szombathelyi édesanyát. A Nyugat.hu hírportál információja szerint több férfi támadt rá egy gyermekeivel a koncertet élvező nőre. Az asszonyt az elmondások alapján teleszkópos bottal – amit a köznyelvben viperának neveznek – többször is megütötték a fején.

Éjszaka jött a bejelentés

A Blikk cikke szerint, a rendőrség most azt közölte, hogy a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányságra 2023. április 30-án, az éjszakai órákban érkezett bejelentés arról, hogy Szombathelyen, az Emlékmű dombon megtartott nyilvános rendezvényen több személy összeverekedett – írják a rendőrség oldalán.

Hosszú ideje tartó viszály volt a kiváltó ok

A bejelentést követően a Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai azonnal a helyszínre érkeztek, majd megkezdték az elsődleges intézkedéseket. Az intézkedés során megállapították, hogy egy, a két szemben álló fél között hosszú ideje elhúzódó viszály okozta a nézeteltérést, amely tettlegességig fajult.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Magyarország Ügyészége a helyszínről