Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is hírt adott éles tárggyal sebesítettek meg egy alkalmazottat egy békéscsabai hotelben. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette, támadója pedig elmenekült, később azonban feladta magát a Pest megyei Monoron. Most kiderült, ki volt az áldozat.

Szóváltásból lett tragédia

Az esetről a Kékvillogó is beszámolt, mint megírták Békéscsabán, a Kórház utcában, egy hotel teraszán 2023. augusztus 15-én 21 óra 45 perc körül egy vendég szóváltás után, dulakodás közben egy éles eszközzel többször megsebesítette a hotel egyik alkalmazottját. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt

A sérültet ezt követően kórházba vitték, ám a szakszerű ellátás ellenére is nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. A 27 éves vendég elmenekült a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feladta magát

Sokáig azonban nem menekült a tettes, ugyanis a rendőrség tájékoztatása szerint nem sokkal később feladta magát a Pest megyei Monoron.

Kiderült, ki az áldozat

Az áldozat Szabó Sanyi, a magyar válogatott egykori ökölvívóedzője. Erről Perutek János sportriporter számolt be a közösségi oldalán. A riporter bejegyzésében így fogalmaz az egykori sportolóról: „Iszonyat nagy menetben voltunk együtt amikor Rácz Dénes edzője volt és a nagy k-1 meccsekre készültünk.”

Imádta a sportot

„Imádta a sportot és Dinit is. Együtt, egy csapatban nyertünk sok-sok nagy meccset, k-1 Magyar-nagydíjat. És a Melvin Manhoef elleni VB címmérkőzést is ő vívta meg Dinivel csapatunk tagjaként.”

Vagány, jó ember volt

„Vagány, jó ember volt. Ez a hír olyan KO amit nehezen fogok feldolgozni. Sanyi! Köszönök mindent.”

Megerősítette a szövetség

„Részvétemet szeretném kifejezni a családod és a tanítványaid valamint a sporttársaid felé. Isten veled cimbora” – zárta gondolatait. A sportal.hu megkeresésére egyébként a Magyar Ökölvívó Szakszövetség is megerősítette, hogy Szabó Sándor veszítette életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Egészen Monorig menekült az a férfi, aki egy békéscsabai hotelben vette el egy alkalmazott életét

Kiemelt kép: Szabó Sándor – Forrás: Perutek János Facebook oldala