Három gyermeket hagyott árván az a sofőr, aki halálos balesetet okozott a 25-ös főúton. A helyiek csak halálkanyarnak hívják azt az útszakaszt, ahol megtörtént az újabb tragédia. A 39 éves férfi átsodródott a szemközti sávba, ahol éppen érkezett egy másik autó. Sándor felesége már évekkel ezelőtt meghalt, a tizenéves fiatalok most szülők nélkül maradtak.

Végzetes Renault-találkozó

Halálos baleset történt Kerecsend és Eger között a 25-ös főúton néhány nappal ezelőtt. A tragédiát egy Eger felé közlekedő Renault Thália okozta, amely egy jobbos kanyarban átsodródott a szemközti sávba, ahol egy frissen vásárolt Renault Lagunával ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Három gyermeket hagyott árván

A Thália középkorú vezetője a helyszínen életét vesztette. Sándor három gyermeket hagyott árván. A vétlen sofőrt szintén kórházba kellett szállítani, ő éppen az új autóját próbálta volna ki, amikor az ütközés történt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Halálkanyar”

A helyiek „halálkanyarként” emlegetik azt az útszakaszt, ahol az újabb tragédia történt. Elmondások szerint nagyon sok a baleset erre, mivel az autósok nem tartják be a sebességkorlátozást.

Arról híres, hogy csúszik

„Ez az út arról híres, hogy ha vizes, legyen akármilyen gumi az autón, csúszik. Nagyon sok az emelkedő, a lejtők pedig tele vannak kanyarokkal. Ha megcsúszol, nem tudsz már mit csinálni sajnos. Minden nap itt közlekedek, nagyon óvatosan és odafigyelve. Mégis mindig bennem van a félelem, mert előznek, gyorsan vezetnek, hiába van kint a 70-es tábla” – mondta egy férfi, aki gyakran jár erre.

Édesanyjuk évekkel ezelőtt meghalt

Sajnos, ezen a héten megtörtént az újabb tragédia. A 39 éves Sanyi három tizenéves gyermeket is árván hagyott. Az édesanyjuk még csecsemő korukban hunyt el. „Hihetetlen, hogy ilyesmi megtörtént. Amikor felhívtak telefonon, fel sem bírtam fogni, mit hallok. Sajnos tisztában kell lennünk azzal, hogy elég egy pillanat és megtörténik a baj” – mondta a férfi egyik közeli barátja.

Szülők nélkül

„A három gyerek viszont most anya és apa nélkül maradt. Sanyi nekik élt, mindent próbált megadni nekik. Nem tudom, hogyan fogják feldolgozni a gyerekek ezt a veszteséget” – tette hozzá a Borsnak.

Tragikus gázolás Dabason

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy meghalt egy kerékpáros, akit személyautó gázolt el Dabas külterületén.. Az 54 éves férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A gépkocsit egy inárcsi nő vezette. 

„Hány családnak kell tönkre mennie?”

„Dabas-Besnyő és Dabas-Sári közt teljes útzár. Besnyőről kiérve visszafordítanak mindenkit. Hatóság a helyszínen” – írta távirati stílusban valaki egy helyi Facebook-csoportban. „Az a probléma, hogy itt Besnyőn ez bármikor megtörténhet, mert a baj hamar megvan és akár egy gyerek vagy egy kutya is kiszaladhat. Az elszáguldó autók szele rendesen megvág, ahogy a gyerekkel arra várok, hogy a játszótérre átmehessünk az úton. Aki itt átmegy. 90 százaléka gyorsan hajt. Többszöri bejelentésre se foglalkozik itt ezzel SENKI! (Rendőrség, Közút kezelő, de meg a vezetők sem a városházán). Se egy zebra, de még egy normális felfestés sem. Hány családnak kell tönkre mennie, hogy csináljanak valamit?” – írta egy kommentelő.

Szabálytalanul kanyarodott

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy Vecsésen, a Zrínyi utcán közlekedett kerékpárjával szeptember 15-én reggel egy 60 éves helybéli férfi, amikor eddigi adataink szerint szabálytalanul kívánt balra kanyarodni, amikor egy mögötte, vele azonos irányba haladó személygépkocsival ütközött. 

Sokáig küzdöttek érte

A kerékpáros életéért a kiérkező mentősök sokáig küzdöttek, de hiába, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a körülményeket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció