Egy idős férfi holtestére bukkantak Várhosszúrétnél az arra túrázók. Ráadásul a férfi teljesen meztelen volt. Furcsa körülményei vannak az ügynek.

Kirándulók bukkantak rá

Kiránduló turisták bukkantak egy idős férfi holttestére a magyarok által lakott Várhosszúrétnél – közölte a Paraméter. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Teljesen meztelenül hevert az út mellett

A lap beszámolója szerint az áldozat egy idős férfi volt, aki teljesen meztelenül hevert egy helyi turistaösvényen. A hírek szerint mindössze egy hátizsák volt a hátán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Még nem tudják ki az áldozat

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy kinek a holttestét találták meg, az sem ismert, hogy az áldozat hány éves volt és mi okozta a halálát.

Furcsa körülmények

A helyi hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben. A lap azonban kiemelte, a férfi dolgait mellé helyezve találták meg.

Gyilkosságról van szó

A rendőrség megállapította, hogy idegenkezűség következtében hunyt el az a személy, akinek holttestére a szegedi járőrök vasárnap délután bukkantak Újszegeden. Az éjszaka újabb fejlemények történtek az ügyben.

Három gyanúsítottat hallgattak ki

A nyomozók az éjjel három helybélit kihallgattak. Az eljárás folytatódik, ám immáron őrizetben vannak. A rendőrség ugyanis kezdeményezte az előzetes letartóztatásukat.

A bűncselekmény körülményeiről

Az Újszegeden történt gyilkosság a Csanádi utca végén történt. Régebben ott egy vasútállomás volt, annak közelében egy fás, erdős területen végeztek az áldozattal. Amint felfedezték a zsaruk a holttestet, szalagokkal körbezárták a telket.

Sátrat is emeltek

Vasárnap délután szemerkélt az eső, a zsaruk pedig sátrat húztak fel a holttest fölé. A helyszínelők fehér kezeslábasban tevékenykedtek. A helyszíni szemle az éjszaka is folytatódott, így generátort telepítettek a rendőrök a sátor közelébe.

Hajléktalanok laktak arrafelé

A helyiek arról számoltak be, hogy az egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok húzták meg magukat. Közöttük nem volt ritka a durva veszekedés.

Sok a bizonytalan tényező

Egyelőre azt nem lehet tudni, hogy milyen nemű és korú az áldozat. Azt sem tárták fel a rendőrök, hogy milyen külsérelmi nyomokat találtak az elhunyton. Az eset körülményeit a Csongrád-Csanád vármegyei nyomozók vizsgálják.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: policehu/Illusztráció