Éveken át létesített közeli kapcsolatot kiskorú nevelt lányával egy férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ilken. A kapcsolatból született egyik gyermek is. Sanyika azonban csupán két évet élt: nevelő szülőkhöz került, majd egy csontdarab miatt megfulladt. Az ő holttestét találták meg néhány hónapja a nyíregyházi rendőrök egy autó csomagtartójában.

Nem idegkezűség okozta a tragédiát

A Kékvillogó.hu írt arról néhány hónapja, hogy evés közben félrenyelt, ettől fulladhatott meg az a kétéves kisfiú, akinek a holttestét nevelőszülei autójában Nyíregyházán találták meg. Az ügyben segítségnyújtás halált okozó elmulasztásának bűntette miatt hallgattak ki egy nőt, a gyerek nevelőanyját, aki a vallomástételt megtagadta, de nem élt panasszal a nyomozó hatóság intézkedése ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Januárban került hozzájuk a kisfiú

A nő szabadlábon védekezhet, mert nem merült fel olyan körülmény, ami indokolná az őrizetbe vételét vagy a letartóztatását. Az ügyészségi szóvivő az előzményekről beszámoló közleményében azt írta, a gyámhatóság 2023. január 13-án vette nevelésbe a kétéves kisfiút és annak egyéves húgát, majd mindkét gyermeket a gyanúsítottnál, mint nevelőszülőnél helyezte el

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem hívott orvosi segítséget

A nevelt gyerekek így a nővel és férjével, valamint két közös kiskorú gyermekükkel éltek együtt egy nyíregyházi lakásban. A nő április 12-én este megetette a kétéves kisfiút, aki evés közben félrenyelt, amitől megfulladt. Azonban nem hívott orvosi segítséget és kórházba sem vitte el a gyermeket.

Helyette inkább autózott a holttesttel

Ehelyett még aznap éjjel levitte a holttestet a ház előtt parkoló autójukhoz, a jármű csomagtartójába tette. Az egyéves kislányt pedig beültette a gyermekülésbe. Ezután egy búcsúlevelet hátrahagyva elindult otthonról, majd két napig Nyíregyházán és környékén autózott.

Rokonai győzték meg

Az asszonyt szombat hajnalban találta meg a keresésükre indult férj és a nő apósa a város külterületén, onnan mentek el együtt a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a kisfiú halálát fulladás okozta.

Megdöbbentő fejlemények

Időközben fény derült arra, hogy évekig létesített intim kapcsolatot kiskorú nevelt lányával egy férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Ilken. A kapcsolatból született egyik gyermek is, Sanyika, aki csupán két évet élhetett.

Körözték őket

A nagymama párja évekig létesített intim kapcsolatot a nevelt lányával, ami miatt hetekig körözték a fiatal lányt megrontó férfit és a lány anyját is. Nyomozás indítottak ellenük, börtönbe kerülhetnek.

Bevallotta

A nevelőapa bevallotta, hogy a két gyerek tőle van. Elmondása szerint az együttléteket a lány kezdeményezte, ezekről pedig Ilona, a nagymama is tudhatott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI