Meghalt egy egyéves gyerek, hiába érkezett a helyszínre a mentőhelikopter, már nem tudták megmenteni az életét. Egyelőre nem tisztázott, mi okozta a halálát.

Meghalt egy kisgyermek

Mentőautó és mentőhelikopter is érkezett december 9-én, szombaton Hajdúszovátra, a Munkácsy utcába – értesült a Hajdú Online, egy kisgyerek vesztette életét. Az Országos Mentőszolgálat azt írta, a mentők egy 1 éves gyermek életéért küzdöttek, sajnos sikertelenül. A körülmények vizsgálata a szakértők feladata.

Vizsgálja a rendőrség a halálesetet

A helyszínre a rendőrautó is érkezett, a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőrfőkapitányság azt a tájékoztatást adta, hogy   a Általános Közigazgatási Rendtartásról szóló törvény alapján vizsgálja az eset körülményeit. Bűncselekményre, idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Újraélesztették a kisfiút

Novemberben újra kellett éleszteni egy elsős kisfiút a fertőszentmiklósi általános iskolában. A gyereket mentőhelikopterrel szállították kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Defibrillátort is használtak

Az iskola azonnal értesítette a mentőket, amikor rosszul lett a kisgyerek, illetve a kollégánkat a művelődési házból, aki azonnal vitte a defibrillátort. Szerencsére közel vagyunk egymáshoz, így gyorsan érkezett a segítség – mondta a polgármester.

Veleszületett rendellensség

A kisfiú az eset után néhány nappal már jobban volt. A gyerekorvos szerint, egy 6-7 éves kisgyereknél általában veleszületett rendellenesség okozhat hasonló rosszullétet.

Megfojtotta a kutya lánca

Júliusban egy halott gyermeket találtak az egyik csongrádi ház udvarán. A rendőrség az tragédia után azt mondta, a család kutyája okozhatta az egyéves gyermek halálát. A kisfiút megfojtotta a lánc. amellyel a kutya ki volt kötve.

Játszott a kutyával

A házőrző addig-addig forgolódott a gyermek körül, amíg a kutya lánca rátekeredett a kicsire, majd megfojtotta.  A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gondatlan emberülés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást, vizsgálják a haláleset körülményeit.

Tragédia Nyíregyházán

Ahogy írtunk róla, egy autó parkolt le a nyíregyházi rendőrkapitányság előtt, amiből egy férfi és egy nő szállt ki, akik közölték a rendőrökkel, hogy egy halott gyermek van az autójukban. A rendőröket, akik kimentek a kocsihoz, szabályosan sokkolta a látvány, miután kinyitották a csomagtartót. Az autót pillanatok alatt bűnügyi helyszínné változtatták az egyenruhások.

Több napja meghalhatott

A rendőrök az autó átvizsgálása után a gépjármű csomagtartójában találtak egy kétéves gyereket magzatpózba gömbölyödve, információk szerint már több napja halott lehetett és halálát fulladás okozhatta.

Nevelőszülőknél voltak a gyerekek

A kétéves gyereken kívül egy egyéves csecsemőt is találtak az autóban, akin sérülések voltak, de élt, őt kórházba szállították. Úgy tudni, hogy egy testvérpárról volt szó, akik a Vásárosnaményhez közeli Ilkről kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára, és mindketten alultápláltak voltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció