Önkezével vetett véget az életének egy 20 lány Borsodban. A gyászoló ismerősök nem értik, mi történhetett, a család teljesen összeroppant a történtek után.

Sokkot kapott a család

A fiatal lány úgy tudni az otthonában követte el szörnyű tették, információk szerint felakasztotta magát. Családja, barátai, ismerősei összeroppantak a történtek után, mindenkit sokkoltak a történtek, a legtöbben egyáltalán nem értik, mi vihette erre rá Dominikát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Többen beszéltek vele

A Bors azt írta többen még beszéltek is vele a tragédiát megelőző napon, ekkor még senki nem is sejtette, hogy a lány mit is tervez. „Nem is mertük megkérdezni, csak hallottuk, hogy szegény családja teljesen összeroppant. Nagyon közel álltak egymáshoz. Ha tudták volna, mit tervez, biztosan megpróbálták volna megakadályozni” – mondta Dominika egyik ismerőse, aki hozzátette: bármi is nyomasztotta a lányt, azt még a legközelebbi barátok és ismerősök előtt is titkolta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem értik, mi történt

„Nem hiszem el, hogy ezt tette, hát mi dúlhatott szegénynek a lelkében? Teljesen sokkot kaptunk a történtek után, nem értjük, hogyan és miért történt. Dominika mindig mosolygós és jó kedvű nő volt, mindenkit felvidított maga körül” – magyarázta egy másik ismerős, aki arról is beszélt, a lánynak rengeteg terve volt a jövőre nézve.

Búcsú

Dominikától a testvére a közösségi oldalon búcsúzott, a következő, szívszorító sorokkal: „Istenem, miért vetted el tőlünk? Nem tudom, miért pont ő kellett neked, add vissza nekünk!” 

Tragédia Vaskúton

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy szörnyű tragédia történt a Bács-Kiskun vármegyei Vaskúton, ahol egy nyolcadikos kislány önkezével vetett véget életének, úgy tudni, a lányt nem az iskolai bántalmazások vezették rá szörnyű tettére.  A borzalmas tragédia mélyen megérintette a helyieket, akik gyertyagyújtással emlékeztek meg a gyermekről.

Szerelmi bánat

A kislány vélhetően szerelmi bánat miatt végzett magával, egy 20 éves fiúba szeretett bele. Információk szerint Eszter felakasztotta magát.

Dráma Sümegen

Pár nappal ezelőtt temették el azt a 16 éves fiút, aki november elején ugrott a vonat alá Sümegen. Pisiti iskolatársai csúfolták, a fiú ezután döntött úgy, hogy inkább véget vet az életének. A 16 éves sümegi fiút iskolatársai hosszú idő óta zaklatták és bántották. A telt idomú Pistit Big Mac-nek hívták. A hosszú ideje tartó megaláztatás vezetett a fiú halálához. Pár hete előkerült néhány videó, amelyet még az internetre is feltöltöttek a zaklatók. 

Azt mondták, vicceltek

A fiú egyik zaklatója, Pisiti halála után azt mondta, mindössze egy fogadás miatt bántották Pistit és a gúnyolódás kölcsönös volt. A videófelvételeken az látszik, hogy a 16 éves kamaszt, többször titokban követtek, majd mikor nem figyelt, megpróbálták kigáncsolni. 

Mindig van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció