Egy férfi holttestét találták meg szeptember elején az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár közelében. A rendőrök azóta is nyomoznak, és most a lakosság segítségét kérik, hogy megtalálják a gyilkost.

Holttest a sztráda mellett

A Kékvillogó.hu szeptember 6-án adott hírt arról, holttestet találtak az M7-es autópálya mellett. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 6-án 9 óra után pár perccel tettek bejelentést arról, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár térségében, a sztráda melletti fás-bokros területen egy férfi maradványaira bukkantak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Büntetőeljárást indítottak

A rendőrség közleményéből kiderült: a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Segítséget kér a rendőrség

Az egyenruhások emberölés miatt indítottak nyomozást, és most azt kérik, hogy aki a fenti időpontban gyanús, vagy félreállt autót látott a Tárnoki pihenőtől nagyjából 1,5 kilométerre, vagy információja van a gyilkosságról, akkor az tegyen bejelentést.

Ittasan gázolt a vízbe

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy riasztást kapott a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság. Azért hívták őket, mert a helyi tófürdőben egy ittas férfi belegázolt a vízbe, majd elmerült, és nem bukkant fel. 

Kiürítették a strandot

A helyszínre azonnal búvárok és a kutatószoltálat munkatársai is kivonultak. A strand területét gyorsan kiürítették, amíg a kutatás tartott.

Szonárt vetettek be

Az önkéntes tűzoltóság közösségi oldala arról tájékoztatott, hogy az egység kiérkezése után megkezdte a felderítést, hogy az eltűnt személyt megtalálják. A jelzett helyet a vízen szonárral átvizsgálták.

Már nem lehetett megmenteni

Így találták meg a férfit, akin már nem lehetett segíteni. A testét az egység segítségével kiemelték a vízből. Majd a területet átadták a rendőrségi helyszínelőknek.

Több embert is ki kellett menteni

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy több embert is ki kellett menteni a Balatonból az év legforróbb hétvégéjén. Sajnos nem mindegyik újraélesztési kísérlet zárult sikerrel. A vízi mentőknek Balatonlellén, Balatonkenesén és Siófok térségében is volt dolguk.

Fejest ugrott a kutyás strandon

És a délegyházi kutyás strandon is kis híján tragédia történt. Amint azt megírtuk, egy férfi meggondolatlanul ugrott fejest az 1,8 méteres vízbe, majd eszméletlen állapotban húzták ki a partra. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre a balesetet követően.

Újra kellett éleszteni

A helyszínről származó információk szerint a férfi válságos állapotba került. A helyszínen újra kellett éleszteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: police.hu