Egymásba ütközött egy mentőautó és egy taxi Budapesten, a Bécsi út 2. kerületi szakaszán, a Cserfa utcánál.

Lezárás

A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést a balesetnél, amelynek helyszínén félpályán haladnak a járművek. A karambol a villamosforgalmat is akadályozza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A villamossíneken állt meg a taxi

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem járnak a villamosok

A 17-es, 19-es és a 41-es villamos a Katinyi mártírok parkja és a Szent Lukács Gyógyfürdő között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. A 9-es autóbusz, illetve a H5-ös HÉV igénybevételét is ajánlja a BKK. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szerencsére a zebránál nem volt senki

Minimálisan sérült a mentő

Kinyíltak a taxi légzsákjai

Mentő és személyautók ütköztek

Egy hónapja írtunk arról, hogy zárták a Ferihegyi repülőtérre vezető utat, miután összeütközött két autó és egy mentőautó az Üllői úton, a Határ úti metrómegálló közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Lezárták az útszakaszt

A rendőrök a műszaki mentés idejére lezárták a Ferihegyi repülőtérre vezető út Határ úti felüljáró és a KÖKI Bevásárlóközpont közötti szakaszát. A forgalom csak dél körül vált ismét zavartalanná.

Ittas lehetett

Az elsődleges információk alapján a balesetben érintett Honda az Üllői út felől érkezett, úgy tudjuk, hogy a sofőrje alkoholt fogyasztott, mielőtt volánhoz ült. Talán ezért nem vette észre időben a megkülönböztető fény- és hangjelzéssel érkező mentőautót.

Nem vette észre időben

A mentő éppen egy állapotos nőt szállított a kórházba. A Honda előtt haladó autók a jobbkanyar után lassítottak, majd megálltak, ezt azonban a balesetet okozó sofőr sajnos későn észlelte a kanyarból kijövet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.