Két autó ütközött frontálisan Balassagyarmat és a közeli Őrhalom között. Ketten olyan súlyosan megsérültek, hogy már nem tudták megmenteni az életüket.

Vasárnap, 18 óra körül történt a baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt június 18-án, azaz vasárnap 18 óra körüli időben a 22-es számú főúton Balassagyarmat és Őrhalom közötti útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontálisan ütköztek

Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött. A baleset következtében két személy súlyosan és két személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – írják a rendőrség oldalán.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Földútra terelték a forgalmat

A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. A forgalmat földutakra terelik. – írta a blikk.hu

Tegnap Kemecse környékén történt hasonló

Ahogy a Kékvillogó.hu is megírta, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat délután Kemecse térségében. Az elsődleges információk szerint két személygépkocsi ütközött össze frontálisan, az egyik autót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az is frontális ütközés volt

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. június 17-én 17 óra 51 perckor a 3823-as út 25. kilométerszelvényében Kemecse térségében. Elsődleges információk szerint két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

A helyszínen meghalt

A baleset következtében az egyik gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Vezetés közben lett rosszul

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy vezetés közben lett rosszul, majd lesodródott az útról kocsijával és meghalt egy férfi Dabas és Budapest között. A 70 év körüli sofőr épp az M5-ös autópálya felé tartott, amikor rosszul lett, majd fékezés nélkül az árokba csapódott.

Csak a szerencsén múlt

A kocsiját a fák állították meg és csak a szerencsén múlt, hogy nem ütközött össze senkivel. Az arra járó autósok megálltak, hogy segítsenek, ők szabadították ki a roncsból a férfit. Megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Sokáig küzdöttek érte

„A kocsit nehéz volt megközelíteni a bokrok között, sokáig küzdöttünk érte, de sajnos a helyszínen meghalt” – írta egy hozzászóló az interneten. A történtek után órákig tartott a helyszínelés. A tragédia okát még vizsgálják – számolt be róla a Tények.

Szalagkorlátnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy május 29-én 17 óra 49 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motoros az úttestről lesodródott, és a szalagkorlátnak ütközött Budapest 9. kerület, Gyáli út 30. szám előtt. A balesetben a motoros férfi a helyszínen életét vesztette.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/illusztráció