Lényegében leflipperezett a hegyoldalon. A sofőr férjét a tűzoltók vágták ki, majd a helyszínen újraélesztették.

Nem tudta irányítani

A képen látható, csúnyán összetört Toyota Yaris a 11. kerületi Ménesi úton, a Késmárki utca felől a Szüret utca felé haladt kedden késő este. Haladása során a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, ezt követően először a bal oldalon parkoló Skoda kombi visszapillantó tükrét törte le. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszélyes gurulás

Ezt követően áttért a jobb oldara, ott meghúzta egy ugyancsak parkoló Volvo visszapillantó tükrét, majd fékezés nélkül átrepült a Szüret utca előtt található fekvőrendőrön. Tovább gyorsult, keresztül száguldott a Szüret utcán, és szemből behajtott a Ménesi út Behajtani tilos táblával jelzett szakaszára (ami egyébként a másik irányból 30-as övezet).

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ide-oda pattogott

A Szüret utcai kereszteződés után található fekvőrendőrön is átrepült, és nagy sebességgel tovább hajtott. Utána egy balkanyarral folytatódik a Ménesi út, itt azonban a Toyota egyenesen a jobb oldalon található egyik fának rohant. Onnét a jobb oldalra sodródott, ahol felborult, átpördült a tetején, majd visszaborult a kerekeire (közben még mindig nagy sebességgel sodródott), végül keresztbe fordulva, 5 fával fejjebb egy másik fának csapódva állt meg.

A biztonsági öv menthette meg őket

A gépkocsiban egy idős házaspár utazott, mindketten használták a biztonsági övüket. Az autót vezető idős hölgynek mellkas fájdalmai voltak a kirobbant légzsákok és a biztonsági öv miatt, továbbá a szája vérzett, könnyű sérülésekkel szállították kórházba.

Életveszélyben volt

Ő azt nyilatkozta, hogy valamiért képtelen volt lelassítani a Yarist, amely a lejtős útszakaszon egyre csak gyorsult… A jobb első ülésen utazó férje sajnos beszorult a roncsba, őt feszítővágó segítségével szabadították ki a helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók.

Szűk egy hónapja lejárt vizsga

Ellátásukat a tűzoltó Doktorszolgálat kezdte meg az ellátását. A mentőszolgálat munkatársai ezután levágták róla a ruháját és a helyszínen sikeresen újraélesztették, stabilizálták az állapotát, majd kórházba szállították. A Toyota a baleset időpontjában nem rendelkezett műszaki vizsgával, mivel az 2022.12.08-án lejárt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Jól látszódik a becsapódás nyoma

Sok tűzoltó jött ki

Ez a kép is érzékletes, milyen erejű volt a becsapódás

Nyomrögzítés

Alig maradt valami az autóból

Totálkáros törés

Az üveget sem kímélte a becsapódás

Az elszállítás pillanatai

A kinyílt légzsákok

(Fotó forrása: BudaPestkörnyeke.hu/GK)