Kis híján tragédia lett egy szabálytalan előzésből. Az egyik autóban egy bontatlan alkoholosüveget is találtak. A megelőzött kocsi szinte alig sérült meg a balesetben.

Nem érdekelte a záróvonal

Kedd délután egy Ford Focus kombi haladt az 1-es főúton Biatorbágy irányából Bicske felé, melyet egy nő vezetett. Az M1 Prologis üzleti park közelében egy elnyújtott bal kanyarban utolért egy másik Ford Focust, amelyet a záróvonal ellenére, a megengedett sebességnél gyorsabban megpróbált megelőzni, azonban szemből érkezett egy Honda, melyet szintén egy nő kormányzott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Frontálisan ütköztek

A Focusos nő erre valószínűleg nem számított, mert nem reagált semmit, folytatta az előzést, így frontálisan a Hondába rohant. A kombi Focus visszacsapódott a jobb oldalra és az előzött Focust belökte az árokba. Mindkét nő beszorult az autójába, őket a törökbálinti és érdi hivatásos, valamint a biatorbágyi önkéntes tűzoltók vágták ki a roncsokból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Viszonylag szerencsésen alakult

A Honda vezetőjének szétnyílt az egyik térde, de végül a saját lábán szállt be a mentőbe, könnyű sérültként szállították kórházba, az okozó nő viszont bár használta a biztonsági övét így a kormánylégzsák kirobbant, súlyosan megsérült. Az előzött Fordot egy férfi vezette, ő csak karcolásokat szenvedett, az autója is mozgásképes maradt.

Üveg a kocsiban

Érdekesség, hogy a balesetet okozó nő Fordjában egy alkohollal teli palackot is találtak, de az még bontatlan volt, a nő a helyszínen elvégzett légalkoholos teszt szerint nem állt alkoholos befolyásoltság alatt az ütközés pillanatában. A főutat a mentés és a helyszínelés időtartamára, bő két órára teljes szélességében lezárták, a forgalmat addig az M1-es autópályára terelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kocsi az árokban

A mentés pillanatai

A vezetőülés viszonylag épen maradt

Jól látszódik, mekkora ereje volt az ütközésnek

Végül a tréler is megérkezett

Totálkáros törés

Hatalmas szerencse, hogy nem lett komolyabb baj

A beszorult nő mentése

Közös erővel

Durva volt az ütközés

(cikkünkben használt képeinket a Biatorbágy Önkéntes Tűzoltó Egyesület készítette.)