Szörnyethalt egy katona, amikor az autójuknak nekicsapódott egy másik kocsi Olaszliszkánál. A sokkoló balesetet egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi okozta. A másik kocsiban három katona ült, a hátul ülő férfi végül olyan súlyosan megsérült, hogy nem tudták megmenteni az életét. A vétkes sofőr is súlyosan megsérült, a nyomozóügyészség vizsgálatot indított.

Frontális ütközés

Olaszliszka külterületén két kocsi ütközött össze frontálisan: a 37-es út 47-es kilométerénél az egyik autó áttért a szembejövő sávba, ahol hatalmas csattanással karamboloztak. A szembesávba áttérő autót egy büntetés-végrehajtásban dolgozó férfi vezette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindenki megsérült

A másik, vétlen járműben három katona utazott. Az ütközés ereje hatalmas volt, a kocsikból a légzsákok is kiszakadtak, az autók pedig elemeikre törtek. A horrorbalesetben mindenki megsérült, az ütközést okozó sofőrt ki kellett vágni a roncsból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy embert kivágtak a roncsból

„Az egyik járműbe beszorult egy ember, őt a helyszínre riasztott tolcsvai és szerencsi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a roncsból – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A mentők is nagy erőkkel siettek a helyszínre, ugyanis mindenki megsérült. 

Meghalt egy családapa

A legsúlyosabban a vétlen kocsiban hátul utazó családapa és katona, H. Gábor. Bár a férfi életéért sokáig harcoltak, megmenteni már nem tudták, és a helyszínen életét vesztette. 

Mindenki Gábort gyászolja

Kollégái, barátai és ismerősei is egy emberként gyászolják a példás családapaként és férjként ismert Gábort. ”Soha nem volt rosszkedvű, mindenkit fel tudott vidítani. Mindenhez pozitívan állt hozzá, akármi is történjen. Nagyon fog hiányozni nekünk és együttérzünk az egész családjával” – mondta Gábor egyik ismerőse. 

8 éves a kislánya

A férfit testvérei, édesanyja, felesége, Éva és kislánya gyászolja:  „Szegény kislány még csak nyolcéves, imádta őt az apja. A feleségével imádták egymást, gyönyörűen nevelték a kislányukat” – tette hozzá szomorúan az ismerős. 

Vizsgálat indult

Az eset során a vétkes sofőr is súlyosan sérült, így őt is kórházba szállították, ahol hamarosan kihallgatják. A baleset körülményeit a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook