Borzalmas tragédia történt egy általános iskolában Móron. A tanórán egy 8 éves gyermek rosszul lett és meghalt. A helyszínre érkezett mentőhelikopter is, ám a gyermek életét már nem lehetett megmenteni.

Mentőhelikopter is érkezett

Az esetről a MórMost oldala számolt be, mint írják a városban elterjedt a hír, hogy valami történhetett a Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskolában, miután mentő és mentőhelikopter is érkezett az intézmény területére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezt közölte a rendőrség

A portál az esettel kapcsolatosan felkeresték a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik azt közölték, hogy kedden délután fél négy körül kaptak bejelentést.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nincs idegenkezűség

Mint mondták idegenkezűségre utaló körülmény nem merült fel, az eset körülményeit a Móri Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretén belül vizsgálja.

Tragédia a Széll Kálmán téren

Ahogyan arról a napokban a Kékvillogó is beszámolt szörnyű tragédia történt Budapesten, a Széll Kálmán téren, itt egy 16 éves tini lány önkezével vetett véget az életének.

Szándékosan ugrott

Mint megírtuk kiderült, nem baleset okozta a lány halálát, a fiatal nem a pillanat hevében döntött úgy, hogy véget vet az életének, elszántan a szerelvény elé ugrott.

Megszólalt a szemtanú

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

Mentők és tűzoltók is a helyszínen

Letette a hátizsákját

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel” – írta a szemtanú

Nagy csattanás volt

Majd így folytatta bejegyzését: „Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk”

Nagykovácsiban élt

A 16 éves lány a szüleivel élt Nagykovácsiban és egy fővárosi gimnázium média szakán tanult, írja a Blikk. A hozzá közel állók azt mondják kiváló tanulmányi eredményei voltak, éppen ezért senki nem érti miért választotta az öngyilkosságot.

Így búcsúzott az édesanyja

Az elhunyt lány édesanyja egy bibliai idézettel búcsúzott a gyermekétől a közösségi oldalon. „Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!”

Együtt érző kommentek

A poszt alatt nemsokára százak fejezték ki az együttérzésüket, többen pedig azt írták, hogy a lány rengeteg szeretetet és törődést kapott a családjától.

Szerelmi bánta miatt tehette

A Blikk egyébként utolért egy közeli barátot is, aki úgy véli szerelmi bánatéban szánhatta rá magát a fiatal lány a végzetes cselekedetre.

Ha segítség kell!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Dr. Zimmermann Ágoston Általános Iskola – Forrás: zimmermannmor.hu