Egy óra leforgása alatt három személyi sérüléssel végződő közlekedési balesetet okozott egy feltehetően ittasan, kábítószer hatása alatt és jogosítvány nélkül száguldozó budapesti sofőr Sopronban.

Először egy idős embert csapott el

Egy budapesti férfi Audijával közlekedett Sopronban, a Turista utcában hétfő este, amikor az út jobb oldalán gyalogosan haladó 80 éves férfit a járművel elsodort, aki elesett és megsérült.

Tovább ment

A sofőr az útját megállás, illetve segítségnyújtás nélkül tovább hajtott, és a Szőlőskert utcában megelőzött egy Hondát, de közben nekiütközött.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újabb ütközés

A baleset után a sofőr ismét nem állt meg, helyette nagyobb sebességre kapcsolt és a Thirring Gusztáv utca kereszteződésénél egy Toyota típusú személygépkocsinak ment neki.

Jött a betonkerítés

Ezután egy betonfal állította meg, pontosabban a közeli családi ház betonkerítésének csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A betonfal

Megsérült ő is

A balesetben a gyalogosan közlekedő soproni férfi, valamint az Audi sofőrje és 22 éves utasa megsérült, őket a mentők kórházba vitték, illetőleg minden érintett gépkocsiban – valamint a kerítésben –  anyagi kár keletkezett.

Kábítószer

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a balesetek okozója ittasan és kábítószer hatása alatt vett részt a közlekedésben, illetve vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Ez is érdekelheti

Címlapfotó a rendőrség felvétele.