Sokkoló jeleneteket rögzített egy autó fedélzeti kamerája november 13-án, este. A videó tanúsága szerint az autósnak hatalmas manőverezésbe kellett kezdenie annak érdekében, hogy elkerülje az ütközést, az eset Budapestben, a Petőfi-híd budai hídfőjénél történt.

Körülnézés nélkül

A videón jól látható, hogy a személyautó teljesen átlagosan közlekedik, azonban egyszer csak feltűnik egy kisteherautó, aminek a sofőrje mindenféle körülnézés nélkül próbált meg bekanyarodni balra, az éppen szabályosan közlekedő forgalom ellenére.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan kellett cselekednie

A felvételt rögzítő autósnak annak érdekében, hogy elkerülje a hatalmas ütközést gyorsan kellett cselekednie: az egyébként zöldet kapó gyalogosok számára kialakított zebrára kellett ráhúzza a kocsit, az volt a hatalmas szerencse, hogy gyalogos éppen nem járt arra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rossz látási viszonyok

A Budapesti Autósok Közössége megjegyezte, hogy a ködös idő miatt drasztikusan romlottak a látási viszonyok, ezért fokozottabban kellett figyelni az utakon.

Ezt mondta a felvételt rögzítő autós

A felvételt a YouTube-on tette közzé a BP-i Autósok Közössége, ahol megosztották az autós gondolatait is, aki a következőket írta: „Tegnap este nem ez volt az egyetlen veszélyhelyzet, amivel találkoztam, de ez volt a legdurvább.”

Itt a felvétel:

Az éjjel az M1-esen borult árokba egy busz

A Kékvillogó írta meg, hogy rosszul lett a sofőr, tizenhét utassal árokba borult egy autóbusz az éjszaka az M1-esen. A baleset a 67-es kilométernél történt.

Kórházba vitték

Blikk információi szerint a vezetőt kórházba vitték és ott stabilizálták az állapotát. Az autóbuszon, amelyen 16-an utaztak, nem sérült meg senki.

Az M1-esen másik baleset is történt

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta szakadékba zuhant egy személygépkocsi az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán. A sofőr a helyszínen életét vesztette, két utasa megsérült.

Tatabányánál történt a tragédia

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt szombat este fél nyolckor az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tatabányánál. 

Átszakította a korlátot

Az eddigi adatok alapján egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között jobb oldalon letért az útpályáról, majd a szalagkorlátot átszakítva több métert zuhanva egy szakadékba esett.

Meghalt a sofőr

A gépkocsiban hárman utaztak. Az autót vezető férfi életét a helyszínre érkező mentők már nem tudták megmenteni, elhunyt.

A két utas túlélte

A jármű két hölgy utasának egyike súlyos, míg a másik könnyű sérülést szenvedett. Őket a mentők kórházba szállították.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: videorészlet