A Miskolcon elhunyt Zoltán temetése napján egy szerelmes verse bukkantak a családtagok, amit egy titkos kedvesének írt a férfi. Arra a titokra már fény derült, hogy a fiú miért halt meg. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget.

Titokzatos haláleset

A Kékvillogó.hu is írt arról, hogy titokzatos körülmények között elhunyt egy fiatal férfi Miskolcon március 26-án hajnalban. A holttestét a Testvérvárosok útja és Középszert összekötő lépcsősornál találták meg másnap kora reggel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szemtanúkat keresett a család 

A férfi nővére a közösségi oldalakon keresett szemtanúkat, akik látták a testvérét azon a végzetes éjszakán.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az utcán találtak rá

A testvér tudomása szerint, öccse aznap este megfordult az Avasi sörözőben, ahonnan körülbelül hajnali 1 óra magasságában távozott. A fiatal férfire reggel 6:30 után talált rá egy hölgy. A kocsma és a lépcső között, ahol ráleltek, körülbelül 50 méteres a táv.

Több százan gyászolják

A rejtélyes haláleset megrázta az embereket. Több százan nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. A kommentekből kiderül, hogy Zoltánt nagyon sokan ismerték és szerették. Egy kedves, mosolygós és nagyon barátságot férfiként írják le. 

„Rendes, csendes fiú volt”

„Őszinte részvétem, nagyon sajnálom. Osztálytársam volt, egy nagyon normális, rendes, csendes fiú volt” – írta egy volt iskolatárs. 

Valakivel veszekedett

A rejtélyes ügyben időközben új fejlemények is kiderültek, írja a Bors. Egy szemtanú jelentkezett a rokonoknál, aki azt állította, hogy látta Zoltánt a Sályi utca 26. környékén, amikor éppen valakivel veszekedett. 

Durva feltételezések

Az illető állítólag nagyon durván beszélt vele. Ez a családnak még inkább aggodalomra adott okot, hiszen azt feltételezték, hogy valaki bántotta a családtagjukat. 

Kizárták az idegenkezűséget

A rendőrség elmondta, hogy az idegenkezűség gyanúját kizárták és közigazgatási rendtartás keretében vizsgálta az ügyet a Miskolci Rendőrkapitányság. A boncolást követően pedig a halál pontos okára is fény derült.

Megfulladt a férfi

„Hiába az előzmények, igazából egy sajnálatos baleset történt. Az öcsém a halála pillanatában egyedül volt, valószínűleg evett valamit, ami megakadt a torkán és megfulladt” – írta a nő, majd hozzátette: ha valaki ott lett volna vele, segíthetett volna a férfin és nagy valószínűséggel elkerülhető lett volna ez a szörnyű tragédia. 

Szerelmes volt

Temetése napján a családtagok egy szerelmes verset találtak, amit Zoltán írt egy rejtélyes lánynak. „Egy szerelmes naiv kisfiú gyönyörű verse. Remélem, akinek íródott, ahhoz eljut és tud majd ezután tiszta lelkiismerettel a tükörbe nézni” – írta az elhunyt lánytestvére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció