Elképesztő, mi volt a kiváltó indoka annak a borzalmas bűncselekménynek, amely még tavaly történt Győrben. Tette után a férfi leült és nyugodtan végignézte, ahogy áldozata haldoklik.

Egy recept miatt kellett majdnem meghalnia

Döbbenetes ürügy miatt végzett kis híján ismerősével egy férfi Győrben. Cimborájával együtt ittak a kocsmában, amikor összevesztek a tökéletes rétes receptjén – hangzott el a Tv2 Tények című műsorában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokat ittak, amikor elkezdtek vitatkozni

Törzsvendég volt abban a borozóban, ahol tettét elkövette. Aznap is ott ivott, s kellően leittasodott már. Az egyik asztalnál egy régi ismerősével kezdett beszélgetni, együtt ittak, de közben a két férfi a házi készítésű süteményekről kezdett vitatkozni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a már említett eset

Hazarohant az elkövetés eszközéért

A napi italozást követően a férfi összeveszett a rétes tökéletes elkészítésének receptjén az egyik ismerősével. A 63 éves férfi közben egyre agresszívebben kezdett viselkedni, kiabált az ismerősével. Dühében kiment a kocsmából és hazaindult, majd otthon egy veszélyes eszközt vett magához.

Nyugodtan végignézte, ahogy vitapartnere életéért küzdenek

Ezzel tért vissza a borozóba, ahol közölte ismerősével, hogy meg fog halni, majd egy mozdulattal megsebezte a nyakán. Ettől a földre zuhant és erősen vérezni kezdett. Az elkövető ekkor – mint aki jól végezte dolgát – leült és végignézte áldozata szenvedését.

Többet fog kapni ittassága miatt

Egy másik vendég próbált segíteni rajta, végül a kórházban mentették meg az életét. A csatornának nyilatkozó ügyvéd szerint súlyosbító körülmény, hogy a férfi részeg volt. „Az, hogy valaki erősen ittas állapotban van, ez tévhit, hogy enyhítő körülmény lenne, ez minden esetben súlyosító körülmény ”- magyarázta Borbély Zoltán.

Sokat ülhet a börtönben

A férfi akár élete végéig is börtönbe kerülhet, ugyanis akár életfogytig tartó szabadságvesztést is kiszabhatnak vele szemben. Jelenleg börtönben várja ügyének alakulását. Győrben szintén egy másik, megdöbbentő eset is történt nemrégiben.

Halál a tizediken

Mint hírt adtunk róla, pár nappal ezelőtt egy nő kiesett a város egyik panelházának tizedik emeletéről. Azonban a rendőrség szerint nem önszántából tette: a férje volt az, aki a mélybe lökte őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítása itt tekinthető meg

(Kiemelt képünk saját illusztráció.)